Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
[Zamknięty]Generator Sygnatur by zarabiam.com

Autor Wiadomość
RE: Generator Sygnatur by zarabiam.com
Sprawdź:
No w sumie mam 1 obrazek i troche liter i już w zasadzie 2 znaki przed granicą... Sad A w sygnaturze powinno być co najmniej 300-350 znaków.. Trzeba z Adminem pogadać Wink
A jak chciałem 2 sygnatury (bo mam 2 konta Tongue) to się nie mieściły
Good Job! Ale np. mój nick jest za długi i nie mieści się niestety, ale i tak bardzo proste narzędzie dzięki któremu możemy się pochwalić naszymi PTZ
patrzylem na kod to moglbym o ok 20 znakow skrocicTongue Ale to i tak bedzie za malo na 2 sygnSmile
Pogada sie z adminem i zobaczymy co z tego wyjdzieTongue

motorniczytramwaju to trzeba by zrobic specjalna sygnature dla tych co maja dlugi nick Smile
Ja niestety z grafiki lezeWink może admin ogłosi konkurs na sygnature to wtedy będą nowe do wyboru albo ktoś kto jest dobry z grafiki zrobiBig Grin

Pomogłem? daj plusika -> +
www.namioty24.pl wynajem namiotów
[Obrazek: 794543374.png]
Ale jak tak teraz patrzę, to prawie wszyscy macie więcej ptz ode mnie :F
Świetna robota chociaż można by dodać więcej stylów sygnatur.
(07-03-2010 09:25)Bolt napisał(a):  No w sumie mam 1 obrazek i troche liter i już w zasadzie 2 znaki przed granicą... Sad A w sygnaturze powinno być co najmniej 300-350 znaków.. Trzeba z Adminem pogadać Wink
A jak chciałem 2 sygnatury (bo mam 2 konta Tongue) to się nie mieściły

300-350 znaków? nic z tego.
Sygnatury będą zajmować więcej miejsca, niż posty co niektórych.
Ten limit się nie zmieni.

Wersja Dla upartych - zawsze mozna wygenerować skrypt na stronie i obrazek wrzucic na imageshack itp Smile Problem rozwiązany.

pozdrawiam

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Admin ma racje pozniej pokemony wrzucaja po 2-3 sygnatury spamiąć nimi cały temat.
trzeba wybierac sygnatura lub text.

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Dla mnie jest to super pomysl :> tylko szkoda ,ze sie nie zmieniaja PTZ w sygnaturze . np : mam teraz 664 PTZ a jutro bede miec 672 PTZ ;] ,a na sygnaturze zostanie nadal 664 PTZ
Jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby Smile Bardzo fajny pomysł oby tak dalej!
Świetna robota.
Wątek zamknięty