Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Polski SurfBar

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Biznes jest trudny jeśli chodzi o zdobywanie reklamodawców, jak jest ich dużo to reszta z górki Wink

Jeszcze zobaczymy jak to będzie, programiści i graficy już pracują, a co do reklamodawców myślę, że jeśli będzie dużo użytkowników systemu to i będzie dużo reklamodawców.

XeV napisał(a):Zdradzę wam pewien sekretWink http://www.surfbar.pl w połowie stycznia 2010 Rusza Polski SurfBar :-D

To będzie historyczna chwilaBig Grin

Sam to będziesz prowadził czy kogoś do pomocy będziesz miał?

A i mam pytanko co do cen? Za tysiaka wejść ile będzie? Bo może coś zakupięBig Grin

Cahais napisał(a):To będzie historyczna chwilaBig Grin

Sam to będziesz prowadził czy kogoś do pomocy będziesz miał?

A i mam pytanko co do cen? Za tysiaka wejść ile będzie? Bo może coś zakupięBig Grin

Tak Mały Krok dla Admina Duży Dla Polski... :rotfl:

SurfBar bedzie zarejestrowany jako działalność gospodarcza, będzie posiadał swoje biuro i odpowiedzialnych za to ludzi, czyli nie będzie "amatorki". A co do cen mamy mieszane uczucia może podpowiecie jakie ceny by Was satysfakcjonowały, a wówczas, robiąc cennik weźmiemy Wasze sugestie pod uwagę.

Hmmm ciężko powiedzieć

np.

na SmartBarre za :
10tys odsłon- 4€ (16zł?)
1000 kliknięć 41€ (170zł?)

ale nie można cen zgapiać i porównywać bo to są całkiem inne realia, osobiście proponował bym abyś wystawił część planowanych cen na krytykę forumowiczów... może to coś pomożeBig Grin

dokładnie jak wyżej, dodatkowo trzeba zaznaczyć że SmartBarre ma już swoje latka i jednak swoich użytkowników ma :)Jeżeli to ma być nowy syrf to musi mieć troszkę mniejsze ceny Smile

Cahais napisał(a):na SmartBarre za :
10tys odsłon- 4€ (16zł?)
1000 kliknięć 41€ (170zł?)

Hmm... Myślę, że jak na Polskę są to duże ceny ale gdyby je zaokrąglić i dodać prę kliknięć, wejść było by okSmile

np.
5tys odsłon- 1zł
11tys odsłon- 2zł
22tys odsłon- 3zł
itp...
banner w menu programu 200 x 200 pixeli 10 tys wyświetleń- od 5zł
1500 kliknięć- 150zł
10,000 mailing od 50zł
1 ankieta(sonda) od 30gr do 1zl

(przy większych zamówieniach i dla stałych klientów przydzielane będą kody promocyjne do wykorzystania, w stylu bony rabatowe do 50%, bony nominalne do wykorzystania z zaprzyjaźnionych sklepach czy w samym SyfBar'ze)

Ceny kształtowały by się mniej więcej tak, i jaki jest wasze zdanie ?

Myślę ze zarobki nas bardziej interesują :->

Boro! napisał(a):Myślę ze zarobki nas bardziej interesują :->

XeV pytał grzecznie o nasze zdanie co do cen to staramy mu się jakoś pomócTongue

A swoją drogą to też mnie ciekawią zarobki??

Zarobki jak wiadomo są uzależnione od jednego czynnika czyli reklamodawców, dużo reklama duża stawka, mało reklam mała stawka.
Odpowiedz