Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ok, mam was, staram się zakończyć refback, więc ograniczę go tylko do trademanii :-) Jak ktoś się chce zapisać, to tylko do trademania PL, resztę usuwam ;-)
lolaszek, wiem masz dokładnie 214 klików. Stan Konta podliczam przy zleceniu wypłaty, jak uzbieracie 1.01zł na stanie konta, kase przelewam na wasze AP :-)
[ Dodano: 2008-11-13, 23:46 ]
Uwaga! Proszę nie klikać w linki Zarabiaj 2, ponieważ ich nie wliczam do refbacku!!!!!
PS. Wcześniejsze kliknięcia są zaliczone :-P Ale proszę już więcej nie klikać w Zarabiaj 2 :-)
[ Dodano: 2008-11-17, 13:57 ] [ Dodano: 2008-11-13, 23:46 ]
Uwaga! Proszę nie klikać w linki Zarabiaj 2, ponieważ ich nie wliczam do refbacku!!!!!
PS. Wcześniejsze kliknięcia są zaliczone :-P Ale proszę już więcej nie klikać w Zarabiaj 2 :-)[/quote]
Hmmm a w zarabiaj 2 admin pisze UWAGA!!!Za kazdy klik na tej podstronie płacimy 0.001 zł niezalezńie od konta użytkownika, oraz 0.0005 zł za klik poleconego
Niestety będę musiał zakończyć refback, ponieważ nie mogę odróżnić klików w dziale Zarabiaj i Zarabiaj 2(nie są podzielone). Jakoś dobijemy do tej wypłaty ale później, zamykam refback, ponieważ sam wychodzę na minus :evil2:
Myślałem o tym, to nawet dobry pomysł, ale wtedy miałbym mnóstwo roboty - nie warto mi dla paru groszy... Jak już pisałem doklikamy do 3zł i Ci co nie uzyskali minimum np. Ty szymek00, zapłacę wam przez sposób(najpierw wy mi wyślecie 1zł, później ja wysyłam 1zł+refback).