Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] Buxinstant.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Dobrze się ten Bux zapowiada Big Grin na początku BG też cieszył się powodzeniem Tongue

Zakupiłem premium na 3miesiące wczoraj. I nadal go nie dostałem czytałem na forum jest wiecej takich przypadków. Moze ktos wie co mam zrobic? A i czy tu sie potwierdza cos emailem?? Bo wydaje mi sie ze tak ale zadnego emaila nie dostałem.

afeks napisał(a):Moze ktos wie co mam zrobic?

Poczekaj jeszcze 1-2 dni, może mają jakieś opóźnienia.

Mi mieli zweryfikować konto i jeszcze tego nie zrobili -.- Czasu trzeba. Mają zbyt wielu ludzi do obsłużenia Big Grin

Pierwsza wyplata w tym buxie to instant tak ?

Pod warunkiem zweryfikowania konta za 1,5 USD...
Ze swej strony przestrzegam przed tym buxem - Admin nie odpowiada na pytania, weryfikacje nie są załatwione, dowodów wypłat nie ma. Coś tu śmierdzi 8-)

Koleszka mowil ze podobno placa ale zobaczymy za kilka dni zlece wyplate i sie okaze

panowie forum znikło :-> chyba admin ma zamiar się zwinąć

on juz dawno sie "zwinął". Ale jeżeli forum zniknęło to przynajmniej wiadomo, że coś tam robi ale w negatywnym znaczeniu ;-) heh

Pawel__16, no właśnie - admin nie odpowiadał chyba od dwóch tygodni. Wiadomo, że to SCAM i radzę zmienić tag na SCAM. To samo się tyczy bux.bg - ten sam skrypt, może nawet ten sam admin, ta sama historia.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk
Wątek zamknięty