Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[DO REKLAM] ChodakClicks

Autor Wiadomość

Sprawdź:
rejestrując sie jesteś automatycznie upgradowany , potwierdzić może to iż kliki masz po 2c oraz po prawej stronie do góry masz nick oraz napis "premium member" :-)

[center]RefbackBank

[Obrazek: banner.gif]
[/center]

Masz tylko 11 zarejestrowanych , wiec te reklamy sporo nie daja wie bo wiekszosc reklam to albo twoje albo kogos z tego forum . Moze jakas mala reklama aby to rozpowszechnic?

Wrrr kilka dni temu zleciłem wymiane na reklame i do tej pory jej nie ma... :cry:

siema!
Zmienilem nsystem zarabiania z punktów na $. Od teraz można dokonać konwersji 2$ na 200 odwiedzin. W dniu dzisiejszym 1 raz ktoś kupił reklame za prawdziwe $. Z tego też powodu ogłaszam konkurs. Uzytkownik który zapisze sie w ciągu 2 dni i wyklika 100 reklam w ciągu 10 dni , dostanie 1 aktywnego refferalsa oraz 50 darmowych odwiedzin reklamy. Użytkowników już 16 xD

[center]RefbackBank

[/center]

Fajnie, zarejestrowałem się mam nadzieję że mi się uda :-)

A to z premium nadal aktywne ??

EDIT: Widzę że dostaję za klik 2c, ale napis w prawym górnym rogu to standard member Tongue

Dostajesz 2c za klik, ponieważ do dziś trwa konkurs :-) od teraz Standard Members będą otrzymywać 1c za klik, a premium będzie już tylko do kupienia :-) Zapraszam kolejnych:-) :arrow: Wkrótce zostanie wprowadzona Loteria !!

[center]RefbackBank

[/center]

Czemu jak wchodze na tą stronke to jest wszytsko wyzerowane mojego konta nie ma i wogole pisze co innego magic bux jakis?? :cry: :cry:

było włamanie na stronę :/, pracuje nad lepsZa wersja. 8-)

[center]RefbackBank

[/center]
[DO REKLAM] ChodakClicks
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Odpowiedz