Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[NOWY]5iveBux

Autor Wiadomość

Sprawdź:
a mi wypłacili! Czekałem niecałe 10 godzin!! Dowód w odpowiednim dziale :idea:

Z tymi nagrodami to była prawda czy bujda? Bo piszą że już rozdane, ale nikt nie pisze że dostał (no jeden koles niby wygrał 35 refów, ale nei pisał czy dostał)

raczej nie bujda, to poważna firma Wink

Poważna firma z 5 reklamami?? Gdyby byli poważni daliby więcej reklam tylko żeby były (jak bardzo często poruszany 07bux)... No nie wiem... Polecacie kupowac tu premium/refów?

Tomsh, 5 reklam odpowiada 10, czy na płacącą firmę to źle?

Odpowiada 10, to fakt ale pomyślmy logicznie:
kiedyś skończą się te reklamy, a jest ich tylko 5 więc biorąc pod uwagę że jest tu 7429 userów, z czego jakies 4000 klika (takie moje przypuszczenie, ktore pewnie nie jest trafne) daje nam to 20000 klików dziennie, największy plan to 1 milion wyswietleń. więc kazda reklama może się skończyc w ciągu 5 dni, chyba ze są stałe (ale to już byłaby inna sytuacja) reklamy w tej firmie są 2 razy droższe od "zwykłej" firmy, więc nie wiem czy ktoś będzie chętny na zakup właśnie tutaj tej reklamy... Czyli teraz pytanie, jak długo będzie płacic? Wg. mnie jeśli ma się utrzymywac z refów, premium i reklam to nie zadługo pociągnie. No chyba że są jakieś inne środki, z których admin czerpiee korzyści.

evolucja, klikasz tam?

Nie sądzę....

Tomsh, w żadnej firmie nikt nie kupuje reklam.

evolucja, Właśnie sie zczaiłem, ze jesteś moim poleconym i wyklikałeś 12 reklam :idea: :idea:

możliwe :->
Odpowiedz