Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Czy adsense płaci?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Jest jeszcze takie cuś?

Też chciałbym tak zarobić

z tego co wiem już nie
ja zrezygnowałem jak miałem na koncie jakieś 600$ i mi konto zablokowali

Cytat:była taka gruba osób około 40 wszyscy byli zapisani na jednej liście numerów gg która można było pobrać na forum
a rejestracja to 1 z 3 sposobów zarabiania w google adsense (są kliki są wyszukiwania i są tez rejestracje)

Też to pamiętam, chyba forum zwało się jakoś monster? czy master? Forum było admina tego forum (XOMICA) :-)

Ja na nieszczęście dostałem bana i nic z tego nie wyniosłem

BizNETA tylko próbował rozreklamować ta akcje na tym forum i sam uczestniczył w tej akcji

alo250 to była taka zasłona publiczna :idea: po za światłem dziennym działy się inne rzeczy a trochę o nich wiem bo wtajemniczyłem się w to.

Pamiętasz jeszcze adres? forum dalej działa?

Xnation, co za brednie wygadujesz!

A adsense płaci pod warunkiem że jest dużo tanich klików, wtedy opłaca się to google i nie blokują. Jeśli macie drogie kliki i jeszcze sami coś dokręcacie to ban murowany

Ja raz dostałem bana bo zbyt dużo zarabiałem (innego wytłumaczenia nie widzę)

jakie jest minimum wyplaty w tym programie

100$
Odpowiedz