Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Na co zbieracie pieniÄ…dze?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
ok a tak pozatym to ja zbieram na laptopa i juz na takiego sredniego uzbieralem (ale nie z buxow) :mrgreen:

Piechu a moge wiedziec za ile chcesz kupic ten laptop? ja to tam jakos dozbieram, jeszcze przez wakacje do pracy sie pojdzie xD

A ja kupiłem sobie już podrasowanego kompa za zarobioną kasę oraz kupę małych pierdółek typu akcesoria gsm, i inne rzeczy elektroniczne. Zaś teraz zbieram na aprilia rs 125 :-P :-P :-P marzenie

A jak narazie % rośnie od kapitału :->

Hehe prawie to samo co ty, ale niewiem czy kupowac to sporo kasy kosztuje. Wiec narazie pomyslę ok. na 80 pojemności, bo chce zarejstrować to na motorower, bo można jeździć na dowód jak i na kartę motorową.

Powyzej 50 pojemnosci to juz nie motorower. owszem da sie zarejestrowac ale wtedy to nielegalne bedzie xD

travispl napisał(a):Piechu a moge wiedziec za ile chcesz kupic ten laptop? ja to tam jakos dozbieram, jeszcze przez wakacje do pracy sie pojdzie xD

juz gdzies z 1,5k i przez wakacje tez gdzies do pracy pojde to juz bede mogl kupic ;p

ja to na samochód zbieram ale raczej nie dobieram lepiej iść do roboty

a ja to co zarobiłem w internecie wydałem już na 2 telefony 1 nokia n73 2 nokia e65 a teraz zbieram na nokie n82

A ja sobie zbieram na moto typ Yamaha DT 80 :-P

zbierajcie na rower, zdrowiej i po prostu fajniej... Wink

ja to zbieralem na imaca i dozbieralem... :-)
teraz to na jakas wypasna bravie :->
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak wystartować, zarobić pierwsze pieniÄ…dze. radek0389 9 8,819 17-12-2025 08:57
Ostatni post: Hybrid1990
  Zarabiaj pieniÄ…dze telefonem Mateuszkr3l 6 4,148 10-11-2025 12:53
Ostatni post: Hybrid1990
  Darmowe vouchery smartfony i pieniÄ…dze qwertyn98 1 387 23-03-2025 19:12
Ostatni post: Majka
  darmowe zniżki smartfony i pieniÄ…dze legit aplikacja qwertyn98 1 373 23-03-2025 19:12
  Darmowe vouchery smartfony i pieniÄ…dze legit sposób qwertyn98 1 433 23-03-2025 19:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: