Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[b:-|7ae5d41cd]lolaszek[/b:-|7ae5d41cd], pewnie się nie opłaca bo to by było tak jak byś mnożył pieniądze z powietrza :mrgreen: Przykładowo nikt nie sprzeda Ci czegoś za 10zł jeśli kupił to za 100zł..
[b:-|e4ce873ad]markonix[/b:-|e4ce873ad], ale on chce kupić sobie PTP Sejfika w Sejfiku.. jeśli tak można to przecież to by chyba się jednak nie opłacało :-?
Mam jedno pytanie markonix ty jesteś adminem powiedz mi czy możńa propomować zagraniczne PTP u ciebie. Np http://www.ptp4ever.net
Hm. No to dobrze rozumiem.
W moim ptc chce promować link ptp sejfika (jeśli ptp sejfika w ptp sejfika to oczywiście zabronione), ale jeśli dobrze rozumiem to:
1) za wyświetlenia w ptp dostaje wynagrodzenie- nie ważne skąd są, jedyna wada promowania linku sejfika w sejfiku to brak szansy na nowych userów, ale to mała wada
2) sprzedaje komuś kliki ptc, w sumie mnie nie interesuje z jakiego programu to link
Możesz promować wszelkie strony, ale jak przez taki link zacznę dostawać pełno zgłoszeń o wirusach to reklamę wyrzucam bez zwracania zapłaty. Ale zdarzyło mi się usunąć z max dwie reklamy przez pół roku więc spokojnie.
lolaszek, Sejfik ma zliczanie 1 klik na 24h, więc wyjdziesz na tym zdecydowanie na minus. Opłaca się tam promować ptp takie jak: Cencik, LuckyMails, BalticMails, Zlotowka, Wasza-kasa, DeliverCash i tym podobne.