Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
cashdelight

Autor Wiadomość

Sprawdź:
przy tylu refach to spokojnie można o 1 walczyć ja myślałem ze coś ok 200 :-) ale to jeszcze się będzie zmieniać

ludzie jeszcze 3 000 userów! A więc w statach mogą być przeróżne wyniki... Ale spróbujemy ... Co tam

nom można sprubować

Ja myślę, że szansa jest dość spora. Do tego czasu również i nam dojdzie
wielu userów na forum, więc na pewno znajdzie się ktoś, kto się dołączy.

No i waluta nam sprzyja bo jak by nie było wyjdzie 2,5 razy więcej w złotówkach... dla tego warto rozglądać się za granicę

No, powiedzmy, że jakieś 2,30, ale to i tak lepsze niż 1,00. Trzeba się
będzie rozglądać za niemieckimi firmami z przelicznikiem 3,50. :-> 8-)

no to spoko, łącząc siły możemy to wygrać, i każdy dostałby nawet kilka Złotych.

A ja mam pytanie, komuś mamy to zgłosić że się rejestrujemy czy gdzieś to napisać? Żeby nie było że ktoś się nie rejestruje i dostaje kasę albo w drugą stronę, że zarejestruje się i nie dostanie (oczywiście przy założeniu że wygramy 8-) )

Myślę, że osoba, pod którą się zarejestrujemy będzie miała nas w spisie
swoich poleconych, więc raczej nie powinno być z tym problemu. :->

Cytat:A ja mam pytanie, komuś mamy to zgłosić że się rejestrujemy czy gdzieś to napisać? Żeby nie było że ktoś się nie rejestruje i dostaje kasę albo w drugą stronę, że zarejestruje się i nie dostanie (oczywiście przy założeniu że wygramy 8-) )

Nie ma obaw...

Zaraz dokończę regulamin w którym będzie opisane wszystko
Odpowiedz