Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
jakie buki

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Jedyny z PayPal to : http://www.ladbrokes.com/

Nie wiem co to za buk i czy jest uczciwy, poczytajcie sobie jakieś opinie o nim.

Kurcze, bo większość to wpłata przez przelew i moneyboo.... a ja kase mam ale na PayPalu i Alercie:/

i tak najlepsze dla mnie buki to te naziemne.

[quote:-|c19d1d151="audia4"]i tak najlepsze dla mnie buki to te naziemne.[/quote:-|c19d1d151]
Ja uważam, że nie ma nic gorszego...
Znacznie słabsze kursy, do tego pobierają jeszcze 10%, tzn. kurs mnożymy jeszcze *0,9. Undecided
No i znacznie uboższa oferta zdarzeń.

z naziemnych tylko profesjonał i toto-mix - najwyzsze kursy sa.
z internetowych gamebookers.com zdecydowanie polecam rozliczaja ekspresowo kupony i szybka wyplacaja kase! wiem z autopsji ;)kasa na moneybookers leci. polecam!

traxx napisał(a):z naziemnych tylko profesjonał i toto-mix
Profesjonał, owszem, ale w toto-mix są kiepskie kursy... Już lepszy jest STS.

tomciozet napisał(a):
traxx napisał(a):z naziemnych tylko profesjonał i toto-mix
Profesjonał, owszem, ale w toto-mix są kiepskie kursy... Już lepszy jes STS.
w STS singli nie mozna dawac

Ja mam takie pytanie. Jakie buki oferują wpłatę przez E-Gold i jakie jest minimum wpłat właśnie przez E-Gold?

na e-gold to chyba nie ma bukmacherów

No będzie ciężko, ale moim zdaniem lepiej wypłacać bezpośrednio na polski bank, po co potem płacic prowizje e-gold za przelew? Od siebie polecam expekt.com, sporo już tam przegrałem, ale firma fajna :mrgreen:
Wątek zamknięty