Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja chyba w tym twoim klubie się zarejestrowałem od czasu do czasu tam zaglądam, a co do wieku masz rację widzę że na wielu forach to wszystko ludzie młodzi albo bardzo młodzi
zbigi20 napisał(a):Niektórzy piszą na temat SmartBarre że jest wyłącznie dla Francuzów to nie prawda on jest dostępny dla wszystkich krajów, a oto dowód, znalazłem oto coś takiego na stronie SmartBarre w dziale FAQ.
Orginalny tekst po Francusku:
Quels sont les pays concernés par le programme Smartbarre?
Le inscription est ouverte ŕ toutes les nationalités il serait préférable que les membres puissent comprendre le français.
Przetłumaczony tekst na Polski:
Użytkownicy z jakich krajów mogą sie zarejestrować?
Wszystkie narodowości mogą się rejestrować z tym że użytkownicy muszą rozumieć język Francuzki.
Chyba francuski.... bo Francuzki to kobiety o narodowości francuskiej
Działa Wam strona Smartbarre? Bo mi od kilku dni wyskakuje tylko takie coś "stats.php Table './db_smartbarre/connected' is marked as crashed and should be repaired" :evil: