Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Pytanie o FileSonic

Autor Wiadomość
RE: Pytanie o FileSonic
Sprawdź:
No postów mam ok.100 dzisiaj zakupiłem Vipa ;]

Dzięki wielkie za podpowiedź !

Pozdrawiam

ZARABIAM.COM 4EVER
[Obrazek: 1.png]
to zle zrobiłes ze kupiles vipa
czemu ?

ZARABIAM.COM 4EVER
no niezle niezle, ja bez vipa zarobilem kolo 13$, ale pomyslalem ze na vipie wiecej wpadnie to w kilka dni 7$ wlecialo (1$+ dziennie, roznie raz dolar, raz dwa, ale zawsze ponad dolara).
ale radzilbym ci nie kupowac vipa tylko starac sie zrobic uplinkera, wiecej pobran i za darmo Tongue

btw. a propos szablonu postu to bardzo dobry, sam robie podobne i dobrze jest Smile
vipów jest tylu, że to wręcz nic nie daje Smile a uplinkera dostać tam, to staż z rok trzeba mieć Wink więc nie bardzo tak o sobie go dostanie
Ja nie mam ani VIPA ani żadnego innego badziewia.

Piszę 40 postów dziennie i mam 3 $ Jerk2

I jeszcze to zwiększe 2x bo wrzucę inne hostingi Smile.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś podpowiedzi to proszę o napisanie ich Smile

ZARABIAM.COM 4EVER
Właśnie. Mam pytanie. Przecież jeżeli wrzucę na Darkwarez taki post z kategorii gry z pierwszego miejsca z TOP 10 to jakie ja mam szanse ze to właśnie moj plik będzie pobrany.?
Ja zazwyczaj patrzę na kolor, i pobieram od uplinkerów / uploaderów w skrajnych przypadkach od vipów. Patrzę potem na ilość postów i staż. Taki co ma 1500 postów i żadnego warna jest dla mnie wystarczającym przekonaniem. Ale pobrania wpadną na pewno jakieś, bo czasem pobierają 1 z brzegu Wink
Radziłbym dodać do tej listy z 2,3 warezy zagraniczne (większe stawki) Big Grin
Wątek zamknięty