Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: PayPal rekompensuje swoich polskich konsumentów
Zajebiście Myślałem, ze tak samo jak Szimi będę miał jakieś drobne, a tu proszę Ciekawe w jaki sposób to rozliczali? Ja sporo sprzedawałem poprzez platformę połączoną z paypalem, ale to było raczej kilka lat temu, więc chyba musiało się nazbierać. A ktoś wie jak przelać sobie środki ze starego konta? Zalogowałem się na stare na którym też mam jakieś drobne, ale wypłacić tego nie mogę, bo mam jakąś blokadę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2026 20:22 przez Zaperr44.)
(14-02-2026 20:06)Zaperr44 napisał(a): A ktoś wie jak przelać sobie środki ze starego konta? Zalogowałem się na stare na którym też mam jakieś drobne, ale wypłacić tego nie mogę, bo mam jakąś blokadę.
(14-02-2026 23:55)Shimeon napisał(a):
(14-02-2026 20:06)Zaperr44 napisał(a): A ktoś wie jak przelać sobie środki ze starego konta? Zalogowałem się na stare na którym też mam jakieś drobne, ale wypłacić tego nie mogę, bo mam jakąś blokadę.
A przelać komuś środki możesz? Czy też blokada?
Próbowałem przelać na swoje nowe konto poprzez "Rodzina i Przyjaciele" i nie da rady, bo jest funkcja zablokowana. Ogólnie to konto mi zamknęli, bo używałem go przed 18tką , ale pozwolili założyć nowe no i działam cały czas na nim. Tylko z tego co napisałeś w pierwszym poście ta funkcja dotyczy też właśnie tych starszych, zamkniętych kont, więc i możliwość wypłaty raczej też powinna być.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2026 15:54 przez Zaperr44.)