Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PayPal rekompensuje swoich polskich konsumentów » Podziękujcie UOKIK

Autor Wiadomość
RE: PayPal rekompensuje swoich polskich konsumentów
Sprawdź:
Mi też zwrócili, z tym że

[Obrazek: G7iNlHR.png]

pokerface

Więcej info: https://www.paypal.com/pl/digital-wallet/uokik-decision

Zapisy do zamkniętego panelu ankietowego - KLIKNIJ
Glosy: Zaperr44 (+1)
Szału nie ma ale u mnie też wpadło cash

[Obrazek: Screenshot-2026-02-14-091747.png]
Glosy: Shimeon (+1)
Zajebiście Big Grin Myślałem, ze tak samo jak Szimi będę miał jakieś drobne, a tu proszę Cool Ciekawe w jaki sposób to rozliczali? Ja sporo sprzedawałem poprzez platformę połączoną z paypalem, ale to było raczej kilka lat temu, więc chyba musiało się nazbierać. A ktoś wie jak przelać sobie środki ze starego konta? Zalogowałem się na stare na którym też mam jakieś drobne, ale wypłacić tego nie mogę, bo mam jakąś blokadę.
[Obrazek: Zrzut-ekranu-2026-02-14-201152.png]
Glosy: Shimeon (+1), Owl_ (+1)
(14-02-2026 20:06)Zaperr44 napisał(a):  A ktoś wie jak przelać sobie środki ze starego konta? Zalogowałem się na stare na którym też mam jakieś drobne, ale wypłacić tego nie mogę, bo mam jakąś blokadę.

A przelać komuś środki możesz? Czy też blokada? Cool

Zapisy do zamkniętego panelu ankietowego - KLIKNIJ
O proszę. Zajrzałem do tego tematu i myślę sobie - ale macie fajnie, bo dostaliście.

Zaglądam na pp a tam zwrot.

[Obrazek: Bez-nazwy-1.jpg]

Zarabiaj na swoich zdjęciach - https://zarabiam.com/Temat-shutterstock-...ach-177502
Haha, zaciekawiony wątkiem sprawdziłem swojego PP i też dostałem przelew, na całe 1,48 zł Cool
(14-02-2026 23:55)Shimeon napisał(a):  
(14-02-2026 20:06)Zaperr44 napisał(a):  A ktoś wie jak przelać sobie środki ze starego konta? Zalogowałem się na stare na którym też mam jakieś drobne, ale wypłacić tego nie mogę, bo mam jakąś blokadę.

A przelać komuś środki możesz? Czy też blokada? Cool

Próbowałem przelać na swoje nowe konto poprzez "Rodzina i Przyjaciele" i nie da rady, bo jest funkcja zablokowana. Ogólnie to konto mi zamknęli, bo używałem go przed 18tką Jerk, ale pozwolili założyć nowe no i działam cały czas na nim. Tylko z tego co napisałeś w pierwszym poście ta funkcja dotyczy też właśnie tych starszych, zamkniętych kont, więc i możliwość wypłaty raczej też powinna być.
Też otrzymałem zwrot 30PLN a głównie tylko przyjmowałem przelewy w Funtach Brytyjskich Cool
+39zl Smile

Dzieki za info bo z paypala nie korzystam juz od lat
Odpowiedz