Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Quopi.ai - bot który od stycznia 2023r nie zakończył dnia ze stratą
(06-07-2023 12:16)tomaszo704 napisał(a): Również obserwowałem.
Przypomniało mi się o blockchainie, a tam miałem ~$20.
Wszedłem za $18 póki co (z refa oczywiście)
chciałem w to wejść, ale nie do końca rozumiem jeszcze jak to działa. Więc tylko upewnić się:
jeżeli będe miał portfel w electrum i w nim wymaganą sumę w BTC, to wtedy da się zrobić doładowanie?
czy może lepiej jest wybrać jakiś inny portfel z coinem?
(07-07-2023 14:10)maxiu170 napisał(a): To jest to co Żukiewicz nagania?
nie śledzę jego ofert i mało mi mówi ta osoba. Kiedyś widziałem jedynie że jakąś karę nałożyli na nie go za Futurunet czy tam jakiś inny biznes
(06-07-2023 23:51)oremus napisał(a): chciałem w to wejść, ale nie do końca rozumiem jeszcze jak to działa. Więc tylko upewnić się:
jeżeli będe miał portfel w electrum i w nim wymaganą sumę w BTC, to wtedy da się zrobić doładowanie?
czy może lepiej jest wybrać jakiś inny portfel z coinem?
Mógłby ktoś napisać na podstawie swojego depozytu jaka jest średnia dziennego zarobku?
Zastanawiam się tylko czy warto i za ile aby było to w miarę opłacalne.
(12-07-2023 16:18)Kołątaj napisał(a): Mógłby ktoś napisać na podstawie swojego depozytu jaka jest średnia dziennego zarobku?
Zastanawiam się tylko czy warto i za ile aby było to w miarę opłacalne.
Masz tutaj taki przelicznik np z kwoty 35usdt.Ja wszedłem z różnym depo do tego bo tak naprawdę możemy robić je w różnych walutach i w każdej nalicza nam oddzielnie.
Finalnie bot jak na razie od stycznia 2023roku nie zaliczył dnia na minusie.
W myśl też zasady pamiętaj w jakim dziale się znajdujemy. Wiadomo że takie programy nie chodzą wiecznie chociaż sam bym tego chciał by ten bot pociągnął jak najdłużej.
Jeśli ktoś jest zainteresowany jak zalicza to statystyki:
Prawie 18% w ciągu 8 cyklów, ciekawe mnie czy to jakiś prawdziwy bot czy jednak bardzo dobra przykrywa, bo nie powiem udaje bardzo dobrze i raporty z zaliczeń wydają się rzetelne.
Można sprawdzić każdy trade bezpośrednio na wykresie tradingview.