Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Urodzony by ewhorować

Autor Wiadomość
RE: Urodzony by ewhorować
Sprawdź:
Odnośnie portfeli, przecież jest ZEN, który ma wszystko co jest potrzebne a nie wyświetla żadnych danych nadającemu ?
No, ZEN jest super. Polecam. Z tego co pamiętam to ShuQi też przyjmował na zena. Chyba nawet jako jeden z pierwszych Big Grin
Glosy: ShuQi (+1)
Tylko dalej pozostaje pytanie czy ZEN na własne dane nie jest zbyt ryzykowny. Może i dla niektórych to są trywialne pytania ale lata palenia zioła nakręciły mi niezłą paranoje na głowie.
Faktycznie, jest o czym pisać z tym ziołem...pokerface
Glosy: Hoolig4n (+1)
Ohoho prosze rączki na stolik, juz po Was jadymy bandziorro Tongue
Czy to cokolwiek definiuje? Ciekawa dyskusja mogłaby się wywiązać ale może wróćmy do tematu Panowie. Exclamation
(12-12-2022 15:33)PaiMei napisał(a):  Tylko dalej pozostaje pytanie czy ZEN na własne dane nie jest zbyt ryzykowny. Może i dla niektórych to są trywialne pytania ale lata palenia zioła nakręciły mi niezłą paranoje na głowie.

mordzia zamamiast na zioło to daj menelowi dyszke za jego dowod i slefie i masz zena na menela
Jesli da rade pokrecic glowa jeszcze Wink

(12-12-2022 15:27)Hoolig4n napisał(a):  No, ZEN jest super. Polecam. Z tego co pamiętam to @[ShuQi] też przyjmował na zena. Chyba nawet jako jeden z pierwszych Big Grin

Kazdy, kto robil to, co robil to bral na zena siope, to zalezy kto pierwszy tym sie pochwalil po prostu Big Grin

warchlak95, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2022.
(18-12-2022 00:37)warchlak95 napisał(a):  Jesli da rade pokrecic glowa jeszcze Wink

(12-12-2022 15:27)Hoolig4n napisał(a):  No, ZEN jest super. Polecam. Z tego co pamiętam to @[ShuQi] też przyjmował na zena. Chyba nawet jako jeden z pierwszych Big Grin

Kazdy, kto robil to, co robil to bral na zena siope, to zalezy kto pierwszy tym sie pochwalil po prostu Big Grin

Wszyscy i tak skończycie w sztumie za wykręcanie napaleńców Jerk

A tak na serio, widzę że ewhoring stał się na tyle popularny, że rangą już chyba sięga sławnego sprzed paru lat subsms Lol
I nie dziwota, że tylu facetów w tym działa skoro kobiety na OF kroją makabryczne kwoty, a nie muszą być wcale popularne. Moja koleżanka zaczynała do samego zera i w parę miesięcy zbudowała pokaźny profil z którego czerpie miesięcznie pare stówek. Choć wiadomo one mają o wiele łatwiej. Same kreują kontent i nim zarzadzają.
(27-12-2022 21:14)Zaperr44 napisał(a):  
(18-12-2022 00:37)warchlak95 napisał(a):  Jesli da rade pokrecic glowa jeszcze Wink

Wszyscy i tak skończycie w sztumie za wykręcanie napaleńców Jerk

A tak na serio, widzę że ewhoring stał się na tyle popularny, że rangą już chyba sięga sławnego sprzed paru lat subsms Lol
I nie dziwota, że tylu facetów w tym działa skoro kobiety na OF kroją makabryczne kwoty, a nie muszą być wcale popularne. Moja koleżanka zaczynała do samego zera i w parę miesięcy zbudowała pokaźny profil z którego czerpie miesięcznie pare stówek. Choć wiadomo one mają o wiele łatwiej. Same kreują kontent i nim zarzadzają.

No nie wiem czy mają łatwiej. Faceci na ewho zarabiają wiecej i lepiej, niż legit laski na OF. Pominę fakt, że wiele dziewczyn na OF jest prowadzonych przez facetów.
Wątek zamknięty