Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nowość - Timeless 20€

Autor Wiadomość
RE: Nowość - Timeless 20€
Sprawdź:
Jak te buty sprzedać? Nie kumam.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
(05-09-2022 16:13)milosz998 napisał(a):  Jak te buty sprzedać? Nie kumam.

Jak sie zalogujesz wchodzisz w trading, klikasz my offers, wpisujesz wartość ile chcesz za 1 frakcje i na końcu podajesz IBAN (napisali że revolut nie przechodzi)
Dostałem 20 euro za poleconego, mój polecony za rejestrację, ale nie da sie nic kupić za ten hajs. Nie odejmuje tych 20 euro od kwoty danego produktu.

Jedynie jakieś superbowl da sie kupić ze zniżką 20 euro, ale ta karta kosztuje 50 euro.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
W tej chwili nie ma nic poniżej 50 euro w dropie i trzeba czekać albo zaprosić dwóch, trzech poleconych i wtedy kupić.

dojdzie mi przelew to sprawdze czy za kase z refów można jeszcze coś kupić czy coś zmienili i dam znać. W sierpniu tak kupiłem karty Jordana także nie wiem Miłosz co u ciebie tam nie gra.
Właśnie po tygodniu otrzymałem 15€za sprzedaż butów na N26 Smile
I u mnie po siedmiu dniach kasa dotarła. Kupiłem za kase z poleconych zegarki także dalej działa premia. Opłata fee 2.5euro
Śmierdzące jajko jakim w skrócie opisuje sikora zwabiła inwestora w ciągu kilka minut za 40euro. Noś go zdumą gdziekolwiek jesteś inwestorze Smile Strata 10 euro z darmowych środków to nie wielki minus. przy tak dużej konkurencji. Liste inwestycji i do tego z darmówek zamyka piękny Niemiecki zegarek który można podziwiać właśnie teraz na forum. Co nie ,że klasa sama w sobie na szachy z przyjaciółmi Smile

Troche z żalem patrze na sprzedane sprzęty które cieszyły i wabiły inwestorów piekną grafiką. Szkoda, że limit 5 poleconych szybko zamyka zabawe ale z dumą zapraszam kolejnych forumowiczów do zarabiania bo przyjemnie się to sprzedaje i cieszy oko.
[Obrazek: S20919-120852.jpg]
wypłacone Smile
Wypłaca cały czas bez depozytu Smile
Zarejestrowalem sie, ale nie moge znalezc nic za 20€
Odpowiedz