Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fortuna

Autor Wiadomość
RE: Fortuna
Sprawdź:
Ktokolwiek otrzymał refback?
Ja mimo zapewnienia o wysłaniu, do tej pory nic nie otrzymałem.
Moze trzeba poczekać chwilę dłużej
Od 4 dni brak refbacku mimo zapewnienia o wysłaniu.
Nikt nie potwierdza jak dotąd otrzymania czegokolwiek od autora.
Wołam @Hybrid1990
Xers
Jak z tym refbackiem od Ciebie?

ALLEGRO PAY - ODBIERZ KUPON 40ZŁ
Ja również nie otrzymałem mimo zapewnienia mnie przed wczoraj na pw że wyśle. Pw do wglądu. Ci co pisali w temacie że dostali przelwy pewnie autora znajomi lub multi.
(28-04-2022 08:02)Czaplinek napisał(a):  Ci co pisali w temacie że dostali przelwy pewnie autora znajomi lub multi.

Najpierw wskaż kto tu tak napisał, a później sobie wymyślaj bajki.

Xers Ostatnia wizyta: Dzisiaj 09:12
Brak odpowiedzi od środy po oznaczeniu od Majki, mam rozumieć że zrobiłeś wałek i nie zamierzasz wypłacić refbacków? Brak odpowiedzi przy następnym twoim logowaniu lub brak logowania przez dłuższy czas, skończy się dla ciebie banem.

[Obrazek: mentoring.png]
@Hybrid1990 napisałem pewnie a nie ze jestem pewny :-)
Witam, nikt nie został oszukany Smile
Dzisiaj wieczorem(najpóźniej jutro wieczorem) po powrocie z majówki opiszę sytuację Hybrydowi.
Osoby które dokonały pełnej rejestracji konta i nie dostały po dziś dzień pieniędzy za wykonanie rejestracji, proszone są o podanie w temacie nicku użytego podczas rejestracji.

Rejestracja musi być pełna(tzn. nie może być rozpoczęta i porzucona w połowie, bo nie zalicza polecenia). Próba wymuszenia pieniędzy za niepełną rejestrację też powinna być moim zdaniem ukarana, z uwagi na oczernianie i szarganie dobrego imienia na forum.

Każda sprawa będzie badana indywidualnie, przy pomocy supportu fortuna. Rozmowa z supportem będzie dostępna do wglądu dla adminów tego forum.

Pozdrawiam.
Nick Fortuny - Czaplibek10

PS. Pisałem Ci już na pw nick z fortuny, prosiłeś o numer konta do przelewu, podałem i cisza a pisałeś i to sporo wcześniej przed majówka że zrobisz przelew i cisza....

Załączone pliki Obrazki

Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: