(13-03-2022 16:43)krslxrd napisał(a): (13-03-2022 15:38)metalklo napisał(a): Cytat:Mimo wszystko cena mentorngu się zwróciłą już i jestem bardzo zadowolona!
Oho
Nikogo nie oskarżam, ale dziwnie mi to wszystko pachnie - i to tryhard'owe pisanie w stylu kobiety.
+1, tak samo zmodyfikowana odpowiedź od shf, tak jakby się skapnął, że za bardzo się zdemaskował xD
Wybaczam Ci, że jestes dzbanem nie w temacie. Czasami się zdarza, że ludzie są ograniczeni i nie uzywają mózgu. W twoim wypadku jest to na poziomie najwyższym hehe
A tak serio to od 2 dni dostaje info, że owa autorka wykupiła u mnie mentoring. TO JEST KŁAMSTWO. Nic mnie z nią nie wiąże, obecnie są 2 osoby, które wykupiły mentoring, 1 to z ZC, 2 kompletnie inna osoba nie ze świata zarabiania w necie. Nigdy nie nawiązywałem współpracy ani nie korespondowałem z tą osobą. PRZYPUSZCZAM, że ktoś próbuje podwazyć mój autorytet po przez takie zagrania. Tak więc kieruje do tego kogoś wiadomość, DROGI KOLEGO/KOLEŻANKO nie interesują mnei Twoje zagrania, u mnie pod skrzydłami mentoringu będzie max 5 osób nie więcej. Myślę, że nie zrobię Ci konkurencji, jak o to się boisz. A skoro się boisz... to znaczy, że jesteś do bani

Ja znam swoją wiedzę i ją szanuję, i wiem ze nie mam sie czego obawiac ani z Twojej strony ani z kogo kolwiek innego.
(13-03-2022 15:38)metalklo napisał(a): Cytat:Mimo wszystko cena mentorngu się zwróciłą już i jestem bardzo zadowolona!
Oho
Nikogo nie oskarżam, ale dziwnie mi to wszystko pachnie - i to tryhard'owe pisanie w stylu kobiety.
Zauważyłem to już w 1 poście. Wolałem zaczekać aż się rozwinie i odpowiedź już mam od 2 dni