Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-01-2022 20:54)sebas11 napisał(a): Uważajcie użytkownicy na wypłaty na konta bankowe w Hulaha i MPPA bo blokują konta w banku.
Wypłacajcie jak możecie w krypto
(22-01-2022 20:54)sebas11 napisał(a): Uważajcie użytkownicy na wypłaty na konta bankowe w Hulaha i MPPA bo blokują konta w banku.
Przestań straszyć ludzi i pisać brednie.
Brednie? Zostalo zabkokowane mi konto w Banku Pekao ze wzgledu na wplate wlasnie z Hulaha. Dlatego lepiej wyplacajcie na USDT
Przestań straszyć ludzi i pisać brednie.
Brednie? Zostalo zabkokowane mi konto w Banku Pekao ze wzgledu na wplate wlasnie z Hulaha. Dlatego lepiej wyplacajcie na USDT
Co ty bredzisz czlowieku. W Hulala, jakimś poprzednim i tym robiłem na konto PKO i zero problemów. Dzisiaj zlecę druga wypłatę z winshop właśnie na Pekao. Po za tym przelewy wykonuje osoba prywatna z podanym w banku swoim imieniem i nazwiskiem. Więc przestań siać ferment i straszyć ludzi. Konto to mogli ci zablokować gdy wyplacales coś z Binance. Ale nie przez zweryfikowane przez bank konto i właściciela.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2022 11:05 przez undercoverpl.)
może ktoś napisać gdzie można odnaleźć te zadania do wykonywania. I w jaki sposób to wykonać przez te kolejne 10 dni.Bo jak na razie widzę tylko jakieś towary do kupienia z rabatem.Ogólnie na czym to polega. I czy można podać USDT adres z conbase.