Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Ewhoring - zarabiamy od podstaw » moje pierwsze zarobki...

Autor Wiadomość
RE: Ewhoring - zarabiamy od podstaw
Sprawdź:
(11-01-2022 13:07)klwow6 napisał(a):  
(11-01-2022 00:12)Loukas napisał(a):  Ale co się dziwić ? Zobaczcie jaki mamy kraj, jakich ludzi i jaki ciemnogród Big Grin, tacy ludzie nie powinni mieć prawa do głosowania Big Grin
jaka pogarda dla innych,a ty jesteś niby lepszy, zarabiać na życie łamać prawo

Znalazł się ten co wiecznie płaci UCZCIWIE PODATKI Big Grin

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Podziwiam, kiedyś założyłem fejkowe konto laski i wytrzymałem parę dni zanim cokolwiek zarobiłem, kilka zdjęć falusów dziennie dostawałem. Co ludzie mają w głowach, a potem wchodzisz na profil takiego gościa a tam fotki z żoną i dziećmi - masakra!

BTW. Powodzenia!
(12-01-2022 00:22)siber napisał(a):  Podziwiam, kiedyś założyłem fejkowe konto laski i wytrzymałem parę dni zanim cokolwiek zarobiłem, kilka zdjęć falusów dziennie dostawałem. Co ludzie mają w głowach, a potem wchodzisz na profil takiego gościa a tam fotki z żoną i dziećmi - masakra!

BTW. Powodzenia!

No właśnie, wcale nie jest mi ich szkoda, mają rodzinę a siedzą i wydają pieniądze na jakieś zdjęcia. A ogólnie to ja nie oszukuje, tylko spełniam fantazje napaleńców, którzy dają datki od bezdomnego Smile, powtarzam ryba psuje się od głowy. Smile
Dziś jak zwykle moja dobra metoda i szybka dniówka od jednego Pana.

Dniówka 400 zł

Cel: 1590 zł /2000 zł
Kolejny dzień, rozbudowanie snapchat oraz telegram, zdobycie zaufania oraz dostarczenie obiecanego materiału.

Dniówka 470

Cel: 2060/2000 zł "-" prowizje za wypłaty z Paypal na kod blik (na plusie ok 1850)
Jak Snapchat to po co Telegram ? Rozumiem, że z Insta można przenieść rucha na Snapa czy Telegrama, ale po co równocześnie ? No chyba, że tam inna "laska" a tam inna.

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
No właśnie nieSmile ta sama ale mam swoją metodę, która działa.

dziś tak średnio:

Dniówka: 200 zł

Cel: 2260/2000 zł
Glosy: fluxik7 (+1)
Brzmi ciekawie i tajemniczo, jak działa to super! Jak coś ogólnikowo mozesz opowiedziec to z chęcią posłucham, bo takiego sposobu nie widziałem :O Przynajmniej ja nie stosowałem, bo myślałem, że szkoda czasu na 2 "czaty" tej samej laski na 2 różnych socialach Big Grin

Witam Wszystkich, tu za dużo zdradzić nie mogę, gdyż długo nad tym pracowałem.

Dniówka: 680 zł

Cel: 2940/2000 zł
Zaraz będzie mentoring za 1000
Glosy: Harry. (+1)
Wątek zamknięty