Siemanko!
Pora na aktualizacje, zarobki w grudniu przedstawiają się tak:
Na ewhore przez cały grudzień działałem z doskoku, nie regularnie i generalnie bardzo mało ale wpadło ~2.5k zł
Tak więc w grudniu 20k zł zostało przekroczone. Jestem zadowolony ale od nowego roku mam zamiar poświęcać znacznie więcej czasu na zarabianie i chciałbym ten rok zakończyć wynikiem z 7 cyfrowym wynikiem! Czy się uda? Jestem realistą i uważam że da się to zadanie wykonać
W tym roku nadal będę działał na Afiliacji, poświęcając jej na pewno przez pierwsze pół roku znacznie więcej czasu, na ewhore również chce poświęcić trochę czasu lecz tu planuje przeznaczyć max 2h dziennie z doskoku.
W międzyczasie chce skompletować sprzęt i inne rzeczy które będą potrzebne mi do wystartowania z nowym finalnym już myślę że projektem który zapewni mi pieniążki do końca życia, tutaj dodatkowy plus że cały projekt będzie opierał się na mojej pasji i nie zamierzam tego nawet traktować jako praca lecz jako rozrywka z której będę zgarniał konkretne pieniądze. Jak już ten projekt się przyjmie (chce z nim startować jakoś na wiosnę najpóźniej) to odpuszczam afiliacje i ewhore i poświęcam temu projektowi 100% czasu, wtedy również na zakończenie dziennika wybiorę po 1 osobie z każdego dziennika (prowadzę tu i na konkurencyjnym forum) które otrzymają moje dotychczasowe sposoby promocji oczywiście za darmo.
+ Jeżeli niedowiarki myślicie że wrzucam tu fejk zarobki to zapraszam na czat conversand i tam jedną komendą można wszystko zweryfikować, nie podoba się to nie wchodzić i nie czytać. Na pw też nie pisać bo nikomu nic nie oddam ani nic nie sprzedam, to jeszcze nie czas na bycie filantropem.
Wiem również że miałem tu napisać więcej niż napisałem ale po sylwestrze nadal dochodzę do siebie i jest mi ciężko myśleć, na pewno zapomniałem o czymś wspomnieć. Nowy projekt zdradzę że będzie się opierał na budowaniu własnej marki i nie będzie się ograniczał do naszego kraju lecz już na global dzięki czemu liczę na konkretne kwoty w skali miesiąca. Więcej na razie o tym projekcie nie chce zdradzać, najpierw chce z nim ruszyć. Myślę że wiosna to będzie idealny czas na start a do tego czasu powinno udać mi się skompletować cały potrzebny sprzęt do tego projektu.
Na dzisiaj to tyle, od teraz aktualizacje dziennika będą raz w tygodniu, będzie podsumowanie całego tygodnia konkretne statystyki żeby niedowiarków jeszcze bardziej bolało Pozdrawiam i życzę Wszystkim dużo kasy w tym nowym roku, zdrowia i pomyślności!