Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
CryptoWin.io

Autor Wiadomość
RE: CryptoWin.io
Sprawdź:
Każda akcja jaką kupujesz daje zwrot 126% po 180 dniach, ja włożyłem około 60k sato w BTC.
Płaci cały czas Wink
[Obrazek: cryptoo.png]
(21-01-2022 10:50)ZarabianieO napisał(a):  Każda akcja jaką kupujesz daje zwrot 126% po 180 dniach, ja włożyłem około 60k sato w BTC.
Czy daje czy nie daje okaże się po 3 mc.Ja nic nie wkładam bo to trochę śmierdzi scamem

pkulma301, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2020.
(10-02-2022 09:40)pkulma301 napisał(a):  
(21-01-2022 10:50)ZarabianieO napisał(a):  Każda akcja jaką kupujesz daje zwrot 126% po 180 dniach, ja włożyłem około 60k sato w BTC.
Czy daje czy nie daje okaże się po 3 mc.Ja nic nie wkładam bo to trochę śmierdzi scamem

Ja akurat podjąłem to ryzyko i jak na razie płaci bez problemów od prawie półtora miesiąca, na początku lutego dokupiłem jeszcze trochę akcji co aktualnie daje mi prawie 1k sato dziennie z samych naliczeń.

+ Dowód codziennie realizowanych wypłat.
[Obrazek: cryptowin.png]
Cały czas elegancko wypłaca
Dalej wypłaca bez problemów Wink
Kolejne wypłaty bez problemu docierają na mój portfel Wink

Cały czas płaci, ja z samych naliczeń dziennie mam 1700~ sato Wink
Jakie minimum do wypłaty??

przezdziakmp, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
(25-04-2022 07:36)przezdziakmp napisał(a):  Jakie minimum do wypłaty??

200 sato na FaucetPay
Odpowiedz