Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Bitclout 16$

Autor Wiadomość
RE: Bitclout 16$
Sprawdź:
Nie działa juz ? po kliknieciu w Get free Deso odpala się weryfikacja i nie ma do wyboru Polski
(09-10-2021 15:20)aron-baron napisał(a):  Nie działa juz ? po kliknieciu w Get free Deso odpala się weryfikacja i nie ma do wyboru Polski

Szybko Polskę wykluczyli
Przy weryfikacji nie ma opcij wybrania Polski?
(09-10-2021 15:47)Atypowys napisał(a):  Przy weryfikacji nie ma opcij wybrania Polski?

Już nie
To co wybrać?
Nic, chyba że masz inne obywatelstwo jak Polskie
Szybko poszło... Ehhh...
Skasowali Polskę z możliwości weryfikacji. Skurczysyny. Wczoraj rano się zarejestrowałem. Zleciłem kyc. Jakieś błędy były nie dało się ponownie zweryfikować. I teraz skasowali nasz kraj. W dupie z taką promocją. Oszuści
(10-10-2021 15:10)Morricorne napisał(a):  Skasowali Polskę z możliwości weryfikacji. Skurczysyny. Wczoraj rano się zarejestrowałem. Zleciłem kyc. Jakieś błędy były nie dało się ponownie zweryfikować. I teraz skasowali nasz kraj. W dupie z taką promocją. Oszuści

Miej możliwość dostania czegoś "za darmo" narzekaj ze oszuści ?

Promocja wisiała i tak dość długo i długo utrzymywali atak Husarii ale wiadome było ze lada moment mogą przyblokować Polskę do rejestracji wiec z łaski swojej nie marudź - nie ta promocja to inna

Mati684, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2013.
Glosy: wasda (+1), matek697 (+1), przemo1969 (+1)
Ja tam skorzystałem 15$ na binance wpadło, DOT dokupiony za toLol

ptasiorex, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości