Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja wczoraj już otrzymałem bonus za polecenie który obróciłem i wpadł do salda głównego, według autora tematu ponoć jemu nadal support nie dopisał także czekam na rozwiązanie sprawy
Przecież to złodziej, wczoraj wysłałem mu 100 zł PSC, do teraz zero pieniędzy, ściemnia, że przez jakieś portale wymienia, nie odpisuje na PM. Trzymajcie się od niego z daleka.
Ja rejestrowałem się z linku z innego forum o zarabianiu "MC" .Bonus dostałem wczoraj. Od tego czasu obróciłem bonus powitalny za który wpadło mi 50 zł do salda głównego i zostało mi 50% obrotu bonusu z polecenia. Jak dziś napisałem kiedy dostanę reffback to otrzymałem wiadomość, że jest walka z supportem o bonus. Także podejrzewam, że to ta sama osoba i z 50 zł reffbacku nic nie będzie :/
I najlepsze jest to, że ciągle jest dostępny na forum, a moje 100zl pewnie przegrał na zakładach ? gdyby miał ktoś jego dane, to podeślijcie mi na priv Może wiadomość lub telefonik do mamusi na początek wystarczy