Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro » Sprzedaż w dropshipping, trudne początki - czy nadal można zarobić?

Autor Wiadomość
Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro
Sprawdź:
Zna się ktoś dobrze na dropie i chciałby pomóc wystartować?? Wink

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

[Obrazek: 27.png]
RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro
Też będę wdzięczna za pomoc
Bezpłatne materiały dotyczące dropshippingu są dostępne na blogu Sky-Shop.pl, udostępniane podczas bezpłatnych webinarów (zakładka "webinar" na stronie www) oraz w e-booku dostępnym po założeniu sklepu testowego.
Resztę czasu warto poświęcić na zdobywanie wiedzy dotyczącej marketingu, narzędzi analitycznych, kwestii prawnych.
Jesli któs mógłby przyblizyc mi troche temat dropshipingu na pw byłbym bardzo wdzięczny.
Jak nawiązać kontakt z hurtownia?
Czy musze mieć działalność?
(27-03-2021 06:31)Matixio napisał(a):  Zna się ktoś dobrze na dropie i chciałby pomóc wystartować?? Wink

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
(05-04-2021 15:20)Ipol napisał(a):  Też będę wdzięczna za pomoc
(15-04-2021 13:05)Mike66 napisał(a):  Jesli któs mógłby przyblizyc mi troche temat dropshipingu na pw byłbym bardzo wdzięczny.
Jak nawiązać kontakt z hurtownia?
Czy musze mieć działalność?
Jeśli w taki sposób szukacie informacji, to znając temat mogę wam doradzić jedno: dajcie sobie z tym spokój
Glosy: arturito (+1)
(09-04-2021 08:52)KingaSkyShop napisał(a):  Bezpłatne materiały dotyczące dropshippingu są dostępne na blogu Sky-Shop.pl, udostępniane podczas bezpłatnych webinarów (zakładka "webinar" na stronie www) oraz w e-booku dostępnym po założeniu sklepu testowego.
Resztę czasu warto poświęcić na zdobywanie wiedzy dotyczącej marketingu, narzędzi analitycznych, kwestii prawnych.

Warto zaznaczyć, że darmowe jest 14 dni Big Grin potem należy opłacić usługę. Na szczęście jestem czujny i przypomniałem za Ciebie Smile

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Dobry temat, będę zaglądał

SkyTouch, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2018.
Odpowiedz