Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nowe warunki promocji Coinlist
-od teraz minimalny depozyt wynosi 20$
-nie możemy tymi 20$ obracać by nabić obrót 100$. Trzeba zrobić depozyt > sprzedać > wyciągnąć > znowu zrobić depozyt itd.
Dlatego najlepiej teraz jest wpłacić od razu 100$ w BTC następnie tym obrócić i wypłacić razem z bonusem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2020 06:17 przez ZgarniamBonus.)
(25-04-2020 06:16)ZgarniamBonus napisał(a): Nowe warunki promocji Coinlist
-od teraz minimalny depozyt wynosi 20$
-nie możemy tymi 20$ obracać by nabić obrót 100$. Trzeba zrobić depozyt > sprzedać > wyciągnąć > znowu zrobić depozyt itd.
Dlatego najlepiej teraz jest wpłacić od razu 100$ w BTC następnie tym obrócić i wypłacić razem z bonusem.
"New users must trade in net aggregate of $100 e.g. they must buy $100 more than they sell or sell $100 more than they buy
If multiple orders are placed, they must be in net aggregate of $100 of sales or purchases e.g. a purchase of $101 of BTC and a sale of $100 of BTC is a net purchase of $1."
Jak to rozumieć? I czy musi być wpłacone w jednym przelewie te 110$ w BTC czy mogłem mieć np. na coinlist 40 usd i tylko dopłacić resztę a potem obracać tą kwotą?
(28-04-2020 21:39)teru218 napisał(a): Teraz w regulaminie jest zapisane tak:
"New users must trade in net aggregate of $100 e.g. they must buy $100 more than they sell or sell $100 more than they buy
If multiple orders are placed, they must be in net aggregate of $100 of sales or purchases e.g. a purchase of $101 of BTC and a sale of $100 of BTC is a net purchase of $1."
Jak to rozumieć? I czy musi być wpłacone w jednym przelewie te 110$ w BTC czy mogłem mieć np. na coinlist 40 usd i tylko dopłacić resztę a potem obracać tą kwotą?
Szczerze powiedziawszy te nowe zasady są dla mnie nie jasne. Nie mam jak sprawdzić, by dowiedzieć się co dokładnie zrobić, żeby uzyskać bonus.
Po prostu takich ping-pongów jak sprzedanie i kupienie od razu nie uznają. Wydaje mi się, że trzeba tą krypto tam kupić albo sprzedać i potem wypłacić w USD.