Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam konto, zrobiłem wszystko co trzeba (4 kroki) klikam CLAIM AIRDROP i nic się nie dzieje spróbowałem powtórzyć to na tel, innej przeglądarce i nic nie działa...
Pytanie - co się ma właściwie dziać, po tym kliknięciu "Claim airdrop ->"? Ktoś kliknął i coś mu się wtedy nagle zmieniło?
@cidd3n doradasz zmiany przeglądarek, czyszczenie cookies, więc mniemam że kliknąłeś, mógłbyś więc rozwinąć temat? Jakieś potwierdzenie Ci wyskoczyło, przycisk się zmienił na jakiś z innym napisem?
Bo jak dla mnie to ten przycisk nie ma żadnej funkcji. Oprócz tego, że jak się wejdzie z refa i go kliknie to czyści adres na domyślny.
(09-04-2020 09:00)piotreq86 napisał(a): O 6 rano była chyba dystrybucja.
Ktoś z Was coś dostał?
Przenieśli start na jutro na godzinę 6:00 rano, więc pewnie tokeny będą rozdawać dziś. Pamiętajcie, że 20$ w tokenach dostanie tylko 1000 pierwszych osób, więc może być ciężko się załapać (bardzo szybko szły rejestracje). Trzeba liczyć na szczęście w losowaniu i załapanie się na 10$, które otrzyma 3000 osób