Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-03-2020 11:38)mucios napisał(a): U mnie wszystko ok. 15$ zleciłem do wypłaty i je otrzymałem na PP po kilku dniach. Teraz dobijam do 10$ i zobaczymy czy wypłacą
U mnie co chwile się zmienia i nie mogę wypłacić było od 6 dolarow teraz 10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2020 14:39 przez Voode.)
Mi nie dziala ten link.Potwierdzam ze aplikacja jest wyplacalna rowniez dostalem wyplate.Ktos wie moze czy z roznych kont mozna wplacac na jeden paypal? Bedzie jakis problem ze ten sam na kilku ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2020 18:42 przez sobienio.)
Hej. Zacząłem oglądać w apce filmy. I już strasznie wydłużyło mi czas na jakieś skrzynki. Już mam 8 min. Zanim dojdę do 10$ to będzie że 2 godz
Też tak macie
(23-04-2020 21:47)Spiewaczek1 napisał(a): Hej. Zacząłem oglądać w apce filmy. I już strasznie wydłużyło mi czas na jakieś skrzynki. Już mam 8 min. Zanim dojdę do 10$ to będzie że 2 godz
Też tak macie
Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Codziennie czas się resetuje, więc jutro zaczniesz od nowa