Sprawdź:
(27-09-2019 00:16)Sokół89 napisał(a): Ja jestem chętny do współpracy, jezeli możesz to napisz jaki to by wyglądało według Ciebie
tutaj lub bezpośrednio prywatne w wiadomości 
ustawiamy sie na jakiejs dzialce zbieramy surowce ( ktos robi blachy , ktos deski itd ) i skladamy narzedzia (chyba ze je kupimy ale na start beda drogie ) i zaczynamy wydobycia swoimi slabymi narzedziami
mysle aby jakis procent zebranych surowcow sprzedawac do pojawiajacych sie kupcow aby szybciej nazbierac na kupno dzialki . jak juz dorwiemy jedna dzialke bedzie opcja skladowanie narzedzi , surowcow itd ... nastepnie trzeba pomyslec jaki pierwszy budynek postawic

nie wiem czy nie najlepiej na start postawic tartak? i handlowac deskami? a z zarobionej kasy inwestowac na kolejna dzialke na ktorej postawic sklep do narzedzi ... mozna tez jakas czastke zarobionych goldow przeznaczyc na 2 miski jedna dla mojego workera druga dla twojego i na szybko szukac dzialki z goldem.... jesli znajde ja ty na szybko mi wysylasz swojego golda i ja kupuje dzialke jesli ty to ja tobie szybko wysylam i ty kupujesz

) jest sporo opcji w tej grze ale start najwazniejszy ... jak cos mozna odpalic kanal telegramu lub discorda i tam sie dogadywac na biezaco....
3 pazdziernika rozrasta sie troche mapa EOS