Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
CINCHBUCKS płatne ankiety

Autor Wiadomość
RE: CINCHBUCKS płatne ankiety
Sprawdź:
Zarejestrowalem sie z refa dostalem te 10 CB a dodatkowo przy rejestracji wyskoczylo okienko z promocyjnym kodem waznym 36h

Aktywowalem go i magicznie na koncie mam juz 110CB a nie 60 lol

Voldimer, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2019.
No to bajka hehe
No ja mam 61CB

doszła ankieta za 19

jest już 80CB
(24-01-2019 11:35)Voldimer napisał(a):  Zarejestrowalem sie z refa dostalem te 10 CB a dodatkowo przy rejestracji wyskoczylo okienko z promocyjnym kodem waznym 36h

Aktywowalem go i magicznie na koncie mam juz 110CB a nie 60 lol

Też tak wczoraj miałem, to jakiś błąd, będziesz miał potem 60CB.

Ja już mam 98CB, bo powypełniałem jakieś 2 krótkie ankiety, więc w sumie fajnie jak na start.
także zbieram i przymierzam się do wykonowania prostych zadań. polecam jak ktoś ma FB zagrać w grę, jedyne co trzeba zrobić, to dojść do 5 poziomu i wpada nam kilkadziesiąt CBSmile
Ja zrobiłem jakieś zadanie i już mam w sumie 126 CB
Gratuluję Smile dość ciekawie się zbiera. Jutro ogarnę te zadania na fbTongue zawsze parę groszy więcej wpadnie niż za same ankiety. Trzeba pamiętać że są 3 zakładki na ankietach i trzeba sprawdzać wszystkie chyba że mamy dodaną wtyczkę
(24-01-2019 16:58)Doorm napisał(a):  polecam jak ktoś ma FB zagrać w grę, jedyne co trzeba zrobić, to dojść do 5 poziomu i wpada nam kilkadziesiąt CBSmile

Co to za gra?
Po zalogowanouwchpdzisz w Trialpay Rewards i tam masz na fb np. Zalogowanie się i zdobycie 5 poziomu w grze za kilkadziesiąt CB.
Co fajne!! Znalazłem opcję że kupuje się VPN w promocji za 3.95$ o ile dobrze pamiętam za miesiąc. (Darmowy zwrot do 30 dni jest) i dodatkowo za to że kupimy dostajemy 1500 CB czyli 15$ plus zrobimy sobie zwrot za VPN gdy złożymy darmową rezygnację to mamy 15$ na czysto!!
Jak ktoś chce dodatkowe CB to w zakładce CB Offerwall za polubienia lub udostępnienia na Facebook, Twtiter, Google i LinkedIn dostajemy kod CB do wpisania
Odpowiedz