Witam! Kochani, ja miałem dzisiaj bardzo pracowity dzień, głównie nad innymi biznesami, dlatego udało się dzisiaj zarobić troszkę na czymś innym, ale nie zapomniałem o tym dzienniku i o metodzie na której tutaj działam. Mógłbym więcej bo są naprawdę możliwości, dużo kampanii przed świętami, ale pora teraz dwie godzinki się zrelaksować przy jakimś filmie w łóżku. Jutro wstaję o 8 rano i siadam na kilka godzin tylko i wyłącznie poświęcając czas akcjom
Od stycznia dowiem się jak zaliczyli mi akcje z telefonami, bo robiłem je na własną rękę, ale na razie nie zapeszam.
Pracę nad poradnikiem tak naprawdę nie będą kosztować mnie wiele, jutro ostatecznie dowiem się co myślą właściciele dwóch innych serwisów na ten temat, żeby przyjąć nowe osoby i zabieramy się po świętach za zrobienie tego poradnika, żeby od nowego roku już sobie nowe osoby zarabiały
A tymczasem:
# Zarobki DZISIAJ
31,30zł
Łącznie w grudniu: 520,99zł
Spokojnie można było dzisiaj zarobić ponad stówkę dniówki co pokazała koleżanka na jeden ze stronek

Ale mi jak zwykle coś wypadło i latałem za czymś innym albo załatwiałem sprawy na mieście.
No nic i tak jest lepiej niż bez dziennika.
Trzymajcie się cieplutko i do jutra!