@Nupek369 Dużo zależy od zaangażowania i miesiąca. Ja się bawię rekreacyjne po robocie to potrafię zarobić od 10 do 100 w miesiącu. Gdybym zajął się tym na poważnie i nie miał wtrętu do zadań w aptekach to myślę że w granicach 500 zł miesięcznie dodatkowo by dało rady by ugrać, i jeszcze został by czas na inne dorywcze zajęcia. W tym miesiącu było szczególnie dużo roboty gdybym zliczył to wyszło by nawet ponad 500, z samego taketask szło by ugrać z 300zł, topmision miało masę aptek, ja w okolicy miałem ich z 10 + inne zadania, buzzbee zadanie z laptopami acera i apteki spokojnie wpadł by 100, ... o ale ja kur.de jestem leniwy

i szukam wymówek by nie robić...
@thomasward Czy tak jak ja w regionie, masz takie atrakcje z take task że zadania pojawiają się, znikają, znów się pojawiają i inne niestworzone rzeczy.
...Ta aplikacja gra poważną lecz w środku mentalnie jest nadal dzieckiem...?
Ok, mała aktualizacja. Mamy koniec roku więc spodziewam się że ci którzy chcieli zarobić, to zarobili (a miesiąc był całkiem owocny), więc:
BuzzBee - Cisza...
TakeTask - Cisza... przynajmniej u mnie w okolicy
TopMission:
BabyFood - 10 zł
Jest to zadanie dla osób które wcześniej zrobili zadanie testowe, próbne czy innaczej mówiąc wprowadzające ( to w badaniach)