Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chłopaki, czy jest szansa, że pojawi się stream koncertowy i np. również pod MMA i Boks, tak jak jest teraz piłkarski? Mam jeszcze drugie pytanko. Czy pod taki stream możliwe jest wyszukanie kampanii e-mail submit? Czy tylko i wyłącznie płatność kartą?
Kampanie są globalne i niektóre mają dużą przebitkę w zarobkach, domyślam się, że jest to zależne od kraju rejestracji np. w programie flirt. Nie mogę znaleźć żadnych widełek, ani tierów za jaki kraj jaka jest stawka. Program flirt ma widełki od 5PLN do 15PLN (CPL), mógłbym się dowiedzieć jaka jest stawka za rejestrację w Niemczech?
(19-02-2019 09:55)buciu52 napisał(a): Kampanie są globalne i niektóre mają dużą przebitkę w zarobkach, domyślam się, że jest to zależne od kraju rejestracji np. w programie flirt. Nie mogę znaleźć żadnych widełek, ani tierów za jaki kraj jaka jest stawka. Program flirt ma widełki od 5PLN do 15PLN (CPL), mógłbym się dowiedzieć jaka jest stawka za rejestrację w Niemczech?
Jeśli znalazłem na jednej grupce o zarabianiu gościa, który płaci za rejestracje do np erodate z waszego linku to za to jest ban? Bo płaci 2zł jak ktoś sie zarejestruje z jego linku, napiszcie do mnie to wszystko wam pokaze, wiadomosci itp, gość ogólnie scamuje ludzi i tak naprawde po wykonaniu rejestracji nie wysyła tych rzekomych 2zł a w miedzy czasie zarabia na waszym sewisie.