Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
CPMprofit.com - Zarabiaj na wyświetleniach !

Autor Wiadomość
RE: CPMprofit.com
Sprawdź:
(28-05-2010 08:43)SilverNight napisał(a):  SupeRLokeR To poczekam jeszcze jak wysla ci i dasz potwierdzenie to odrazu sie zarejestruje Big Grin Długo zbierałes te 30zł??
Juz mam 21 zeta moze po jutrze zglossze chęc wyplaty a za jakis tydzien potwierdzenie zalezy... zbieram od 21 Tongue
A ta reklama może być na stronach typu blog.onet czy fora.pl bo takiej opłaconej swojej strony nie mam tylko tą darmową? Można na własnej stronie z serwisu fora.pl?
W rejestracji trzeba podac wszystkie dane Tak ? Mam nadzieję,że dodatkowych kosztów nie ma z rejestracja ?? i darmowajest rejestracja ... ?? A propo można na swojej stronie www dac ten banner niemam za duzej ogladalnosci na stronie 3,4 osoby na dzien właza ?? Czy tylko na stronach duzych z duza ogladalnoscia mozna dac ta reklama ??
Ktoś Odp. Na moje PytaniaBig Grin???
SilverNight, rejestracja jest darmowa i trzeba podać wszystkie dane prawdziwe jeśli chcesz wypłatę.
Jak na stronę dziennie wchodzą 3-4 osoby to akceptują Twoją stronę. Na moją stronę nikt nie wchodził od ponad pół roku i akceptowali Tongue

Damian`, możesz to wrzucić na darmową stronę. Najważniejsze żeby ktoś na tę stronę wchodził czasem.
(06-06-2010 11:33)Paviano napisał(a):  SilverNight, rejestracja jest darmowa i trzeba podać wszystkie dane prawdziwe jeśli chcesz wypłatę.
Jak na stronę dziennie wchodzą 3-4 osoby to akceptują Twoją stronę. Na moją stronę nikt nie wchodził od ponad pół roku i akceptowali Tongue

Dzięki Paviano za odpowiedzi Smile Juz sie rejestruje... Big Grin
Ja już mam 7 groszy ^^
Trochę długo idzie, ale ludzie wchodzą na moje Forum coraz częściej Smile
Witam. Jesli mam strone zalozona na bezplatnym servisie futbolowo.pl to tez moge brac w tym udzial? Bez problemu moge wystawic ich reklame na strone. Na moja strone wchodzi okolo 200 osób dziennie. Przypuszczajac ze 20 osob dziennie kliknie w reklame to jakiebylyby moje zarobki?
Interesujące...
Może otworzę własną stronę? Smile
Czemu nie! Tongue

Pomogłem, powiedziałem coś interesującego? Wiesz o co mi chodzi Dodgy

Każda idea - dobra czy zła - zaczyna istnieć dopiero wtedy, kiedy próbujemy wprowadzić ją w życie.
Paulo Coelho
Weronika postanawia umrzeć

Lev, członek http://zarabiam.com od 30Apr 2010.Dodgy
Ja mogę polecić zarabianie na swojej stronie www. Rejestrujesz się za darmo na BoksNet i zaczynasz zarabiać. System ten polega na oferowaniu oglądającym kupna danej reklamy. Możesz otrzymać za darmo oprogramowanie, aby odwiedzający mogli zakupić u Ciebie banner, button, boks tekstowy. Wszystko bardzo opłacalne
Wątek zamknięty