Tia, przypomnę coś co napisałem wyżej...
Cytat:Zastanawia mnie jedno, jeśli gość aż tak mocno odstępuje z lvl w porównaniu do innych, to z kim walczy - bo wtedy jest to niesprawiedliwe a niby na arenie bohaterowie walczą o tych samych lvl mniej więcej.
Mam nadzieję, że ja na niego nie trafię 
No i pierwsza walka....
No i niestety jest tak jak mówiłem, trafiłem na gościa z topki i przegrałem w pierwszej walce. Na szczęście nawet za przegraną dostaję się trochę coinsów. Wydałem 565.000 coinsów ($56~), odzyskałem za przegraną tylko 167.893, czyli około $16...
Licząc z poprzednią wygraną jestem na minus $14, nie tak źle jak na testy, można się bawić dalej.
Właśnie co teraz?
Testy pokazały, że nie opłaca się wbijać topki jeśli nie będę miał dużego lvl.
Gość z topki po prostu zdeklasował wszystkich, mając ogromną przewagę lvl i zgarnął całe pool praktycznie.
Ja byłem 56, jak na przegraną to i tak...
Teraz zostają w zasadzie dwie opcje.
Pierwsza nich, to nie wbijać wszystko w jedną postać a zrobić 1-3 i w każdej wbić z 20-25k lvl aby być pomiędzy takie lvl i z nimi walczyć:
Licząc CLP (średni koszt za lvl) 15, wychodzi jakieś $37 za 25000 lvl.
Druga opcja bardziej ryzykowna, to dać all in, czyli wszystko w lvl żeby mieć tyle lub więcej co gość z topki. On idzie w 4 postacie, samemu można władować w jedną wszystko i liczyć na wygraną. Ryzyko takie, że on sam może zastosować gdy zobaczy.
Jego top postać miała 122604 lvl, to koszt około $183 (1.839.060 coinsow), mając 4 postacie to w zasadzie i tak grubo podwoił zarobek. Wydał gdzieś 7`356`240+ coinsów, wygrał 19mln.
Korci mnie żeby dopłacić te $100 i pójść all in, ale zobaczę, mam jeszcze czas do namysłów.