Co nowego?
Minęło 10 dni od ostatniego posta. Odstawiłem snapchata trochę na bok.
Dodaję codziennie po 2-3 story i wrzucam posty na różne strony, żeby przyciągać nowych ludzi. Nie wiem czy to dobry wynik ale nowych przychodzi około 70-130 dziennie, ale też sporo odchodzi. Od około tygodnia 24h story utrzymuje sie w okolicach 500-650. Pierwsze konto zostawiam narazie nieużywane z powodu małej ilości zdjęć (około 20). Może by ktoś chciał odkupić ?
W międzyczasie znów się wziąłem do pozycjonowania mojej hackowej strony. (leń pokonany)
Narazie 10 nisz i strona ma około 500 linków, wczoraj dodałem ~150. Pozycje narazie bardzo zróżnicowane ale większość pomiędzy 5-40.
Robię według poradnika Vasakiego, ale dorwałem ciekawy poradnik na zagranicznym forum i zamierzam przetestować zawarte w nim porady i narzędzia.
Kilka dni temu znowu się zabrałem za mały sklep internetowy (bardzo prosty, dla mało wymagającego przedsięwzięcia). Jestem na końcowym etapie. Wszystko praktycznie śmiga, teraz tylko zapełniam wszystko treściami.
Zarobki
Ten sam koleś kupił najpierw Premium Snapa za 30 i mu nie zdążyłem dać jeszcze nic, a za kilka godzin kupił paczke zdjęć za 15
CrakRevenue +$14,99
Ogads +$3,15
Paypal + $55 (+$60 niżej)
Screeny
@edit
Przed chwilą wpadło $30 na PP.
@edit2
Znowu $30 !

Już bez screenów bo mi sie nie chce