Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(15-07-2018 11:34)kangurek napisał(a): Muszę napisać że towar który masz na stronie wygląda bardzo przyzwoicie.
Troszkę szkoda że nie wiem jak to cenowo wygląda. Generalnie zapytam czy masz coś na stanie w PL ? Czy tylko pośredniczysz w jakiś sposób ?
Nie mam nic na stanie w PL, jedynie pośredniczę w sprzedaży.
(15-07-2018 11:16)PanB_ss napisał(a): Okej, ale nie rozumiem jak zamówić coś z drugiego linku, zarejestrowałem się, wybieram jakiś zegarek i pokazuje, że nie mam uprawnień z powodu braku VIPa
Na tej stronie nic nie zamawiasz, to jedynie katalog podglądowy, który pokazuje jakie modele posiadają sprzedawcy. Jeśli któryś model Ci się podoba wyślij mi link do niego, a ja prywatnie skontaktuje się ze sprzedawcą i zapytam o cenę itd. Potem dopiero wyjaśnię jak zamawiać
(14-07-2018 19:49)PanB_ss napisał(a): Cześć, czy mógłbyś mi napisać ze szczegółami jak zakupić zegarki i jak sprawdzić ich specyfikację na tych weekendowych aukcjach?
Byłbym wdzięczny za wiadomość na priv
Cześć, na weekendowych nie sprawdzisz specyfikacji produktu, możesz jedynie na podstawie zdjęć ocenić wzrokowo produkt A i tak nie wiesz skąd pochodzą zdjęcia.
(15-07-2018 11:34)kangurek napisał(a): Muszę napisać że towar który masz na stronie wygląda bardzo przyzwoicie.
Troszkę szkoda że nie wiem jak to cenowo wygląda. Generalnie zapytam czy masz coś na stanie w PL ? Czy tylko pośredniczysz w jakiś sposób ?
Nie mam nic na stanie w PL, jedynie pośredniczę w sprzedaży.
(15-07-2018 11:16)PanB_ss napisał(a): Okej, ale nie rozumiem jak zamówić coś z drugiego linku, zarejestrowałem się, wybieram jakiś zegarek i pokazuje, że nie mam uprawnień z powodu braku VIPa
Na tej stronie nic nie zamawiasz, to jedynie katalog podglądowy, który pokazuje jakie modele posiadają sprzedawcy. Jeśli któryś model Ci się podoba wyślij mi link do niego, a ja prywatnie skontaktuje się ze sprzedawcą i zapytam o cenę itd. Potem dopiero wyjaśnię jak zamawiać
Teraz zauważyłem, podany jest kontakt.
To jak coś znajdę nie będę Ci czasu zawracał i napiszę do nich na Skype.
.
Cześć, dzień po mistrzostwach świata a nasi przyjaciele z Chin już przygotowali koszulki Francji z dwoma gwiazdkami!
Galeria zdjęć: https://imgur.com/a/LwO27PN
Zestaw nr 3332, 3333, 2222 cena 19 USD
Zestaw nr 1010, 25 USD
Zestaw 3331 - 33,55 USD
(16-07-2018 12:44)PremAccHack napisał(a): Podróby koszulek? W Polsce raczej nikt tego nie sprzeda.
Nie tyle co na sprzedaż, co na użytek własny. Przykładowo chcesz sobie na orlik kupić koszulkę Francji, ale nie masz 200/300 zł na koszulkę, a na aliexpress masz za 18 USD spodenki + koszulkę