Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zabezpieczenia MyLead.pl - Dane użytkowników dostępne w sieci
Sprawdź:
To teraz wiem dlaczego jak przepiąłem linki z LeadNetwork to ilość leadów dziennie z 30+ spadła na 4 Czas zawijać mandżur z rynku i nie siać popeliny panowie.
1. Niewczytane ikonki.
2. Opcja "zgłoś błąd" w panelu admina.
3. Dane nieulozone alfabetycznie.
4. Hasła mogą być takie same w każdym innym serwisie.
5. Brak godziny 23.00 na screenie.
Poczekajmy z wyciąganiem wniosków na oświadczenie serwisu. W tej chwili nie ma żadnych dowodów na wiarygodność przedstawionych informacji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2018 06:33 przez mysc.)
(01-06-2018 22:58)mysc napisał(a): Poczekajmy z wyciąganiem wniosków na oświadczenie serwisu. W tej chwili nie ma żadnych dowodów na wiarygodność przedstawionych informacji.
Co ty gadasz? Wyciekły moje dane i się one zgadzają ze stanem faktycznym!
(01-06-2018 22:58)mysc napisał(a): 1. Niewczytane ikonki.
Poczekajmy z wyciąganiem wniosków na oświadczenie serwisu. W tej chwili nie ma żadnych dowodów na wiarygodność przedstawionych informacji.
Może dlatego że ma js wyłączony? XD
opcja zgłoś błąd jest w prawie każdym panelu
a no i faktycznie loginy administratorów są takie same w każdym innym serwisie i każdy wie kto zarabia tutaj i tutaj logiczne
(01-06-2018 22:58)mysc napisał(a): 1. Niewczytane ikonki.