Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
SpaceMining - cloudmining - PŁACI ! » Ruszył 08.01.2018 ! 10% dziennie ! PŁACI , PŁACI , PŁACI !

Autor Wiadomość
RE: SpaceMining - cloudmining - PŁACI !
Sprawdź:
Oooo widzisz, tam niżej rzucił mi się w oczy. Zrób większy odstęp od tego referecyjnego. Teraz doszła kasa i teraz pytanie czy jest sens codziennie wypłacać? Nie zabiera to jakiejś ukrytej opłaty czy coś?
Jak nie będziesz codziennie wypłacał to możesz potem żałować Smile bo średnia żywotność takich stron to 10-20 dni ~
Ja wypłacam codziennie , natomiast nie da się częściej niż 24h , oraz mniej niż 0.00025BTC . Opłat żadnych nie ma Huh
Oby to jeszcze z 10 dzionków pociagneło
Dziś załączam kolejny dowód wypłaty Huh
Oraz zapraszam jeszcze nie zdecydowanych do rejestracji

Serwis ma 75tysięcy użytkowników , co prawda mała część zaiwestowała , ale sądzę że będzie jak ze SierraHash i admin poczeka aż będzie co najmniej 200 tysięcy ludzi i dopiero wtedy będzie myślał o zakończeniu , czyli za jakieś 15 dni może , natomiast zmienił jedno , jest większe minimum wypłaty i mniejsza moc obliczeniowa darmowa , co daje szanse na to , że będzie wypłacalny około 30 dni od startu programu Smile

Załączone pliki Obrazki

Minimum jest te same. Nalicza za to wolniej.
30 dni od startu programu to trochę zbyt optymistyczne jak dociągną do 20 dni to będę happy dużo też zależy od kursu bitcoina bo jeśli będą jakieś wachania to w każdym momencie mogą skończyć program ale myślę że 20-22 dni to pociągną bo narazie Bitcoin się ustabilizował
[Obrazek: Screenshot_2018-01-15-00-03-53.png]
Jest 9-ty dzień od startu , nadal płaci i ma się w dobrej kondycji , użytkowników przybywa , jest teraz 98tysięcy , cena Bitcoina spadła o 20% nic tylko inwestować teraz Idea

Załączone pliki Obrazki

Tragicznie teraz coś nalicza...
Może przez wzrost ceny bitcoina, ja u mnie nie widze duzej różnicy codziennie wypłacam o podobnej porze i kwota jest mniej więcej taka sama
Wątek zamknięty