Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: CryptoWarfrare - Bitcoinowa gra MMORPG - [ KLASY | KOPANIE | NBT | HAKOWANIE ]
Poszlo z refa.
Wbilem juz 5lv
Generalnie na czacie goscie super pomagaja.
Ja mialem problem z jedna misja typu posiadanie wallet paper. Kupilem w markecie ten portfel i potem odpalilem misje i po ptakach. Misja caly czas pending mimo ze mialem zalozony portfel i deponowalem w nim NBT.
Na czacie opisalem sytuacji + screeny i problem sie udalo rozwiazac. Na dodatek jeden z adminow/ modow ? dal mi w ramach rekompensaty tipa 160NBT
RE: CryptoWarfrare - Bitcoinowa gra MMORPG - [ KLASY | KOPANIE | NBT | HAKOWANIE ]
(06-01-2018 02:26)Mati684 napisał(a): Poszlo z refa.
Wbilem juz 5lv
Generalnie na czacie goscie super pomagaja.
Ja mialem problem z jedna misja typu posiadanie wallet paper. Kupilem w markecie ten portfel i potem odpalilem misje i po ptakach. Misja caly czas pending mimo ze mialem zalozony portfel i deponowalem w nim NBT.
Na czacie opisalem sytuacji + screeny i problem sie udalo rozwiazac. Na dodatek jeden z adminow/ modow ? dal mi w ramach rekompensaty tipa 160NBT
obecnie mam jakies 200sato i prawie 700NBT
Nieźle!
Potwierdzam to o pomocnej społeczności, o wszystko się można na czacie zapytać i pomagają.
Gratuluję postępów
Poszedł ref
zrobiłem sobie Crime Bossa i obecnie mam 5 lvl 708 satoshi i 1.1k nbt i udało mi sie trafić morphy, gierka zapowiada się bardzo ciekawie i pewnie poświęce jej duużo czasu, oby więcej takich projektów
(06-01-2018 14:19)Bulik1991 napisał(a): Poszedł ref
zrobiłem sobie Crime Bossa i obecnie mam 5 lvl 708 satoshi i 1.1k nbt i udało mi sie trafić morphy, gierka zapowiada się bardzo ciekawie i pewnie poświęce jej duużo czasu, oby więcej takich projektów
Dobrze Ci idzie w takim razie
Osobiście nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak będzie wyglądał "koniec" gry czyli "51% attack". Gry to oczywiście nie kończy, ale ciekawi mnie jak to działa i co to jest
ja teraz chce dodac skill pointy w tradera zeby pozbyc sie 20% podatku za zakupy w markecie (3ci skill) nie ogarniam tych wszystkich skilli ale miner i trader to głowna klasa z tego co ludzie pisza chodz ten officer tez jest popularny i przydatne ma skille,
(06-01-2018 17:38)lever napisał(a): Poszło z refa mam nadzieję że szybko nie padnie
Dzięki za refa
Nie spodziewałbym się "padnięcia" strony. Jest prowadzona przez profesjonalistę A dokładnie użytkownika mexicantarget, który jest odpowiedzialny chociażby za FaucetHub, CryptoRacers czy RainPool, jak już wcześniej pisałem.