Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Jak szybko rozwinąć konto Snapchat

Autor Wiadomość
RE: Jak szybko rozwinąć konto Snapchat
Sprawdź:
Również nie zarabiałem na snapie więc poradnik się przyda Wink
Glosy: Miedziany (+1)
No i co z tego całego rozwinięcia konta? Jak teraz na tym zarobić?
(10-11-2017 16:00)Guxinimod napisał(a):  No i co z tego całego rozwinięcia konta? Jak teraz na tym zarobić?

Sposobów jest masa Big Grin Wystarczy pomyśleć pokerface
Korzystasz z jakichs programow do wrzucania fotek z galerii? Mozesz cos polecic? Emulator daje rade?
zrób snapa np: ściany a potem nałóż na niego zdjęcie z galerii Lol

$Kamil$, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
(10-11-2017 16:00)Guxinimod napisał(a):  No i co z tego całego rozwinięcia konta? Jak teraz na tym zarobić?

Przecież to poradnik pod tytułem "jak szybko rozwinąć konto na snapie", a nie "jak zarabiać na snapie" facepalm
Glosy: Miedziany (+1)
W Emulatorze to w ogóle odpada chyba, bo nie można tam wejsc w "camera roll", a przynajmniej ja tego nie rozkminiłem. Źródła aparatu też raczej nie da się zmienić, bo snapchat nawet o to nie pyta, więc nie mamy możliwosci sciągnąć jakiegoś programu, który będzie udawał nasz aparat, a w rzeczywistosci będzie robił screenshoty, dzięki czemu możnaby zrobić screena fotki z naszej galerii i bam, mamy live snapa.

Można też tworzyć własne "naklejki" dodajesz snapa z galerii, wycinasz go i zapisujesz jako nalepke, potem jak ktoś już wyżej napisał, robisz snapa sciany i podczas edycji przed wysłaniem, nakładasz własną nalepkę, ale ten sposób jest dla ludzi z rysikami ( Lol ) albo dla bardzo cierpliwych, bo ja sam probowałem wyciąć idealnie zdjęcie i po 10 próbach odpusciłem Smile

Znam szybki i łatwy sposób na wrzucanie fotek z galerii na my story, tak by wyglądały jak realne snapy sprzed kilku sekund, choć wydaje mi się, że w tym środowisku to raczej powszechna wiedza Smile

Jak ktoś chce to PW.
Dodam od siebie ze można w Google wpisać Snapchat username i jest kilk stron gdzie można dodać swojego snapa i ludzie będą dodawać lub samemu można dodawać przez emulator idzie szybciej tylko zaznaczasz ctrl c > ctrl v >dodaj i od nowa
Glosy: passion (+1), Miedziany (+1)
Na pewno się przyda, bo parę dni temu znalazłem serwis, dzięki któremu możemy zarabiać na Snapchacie, repik leci Smile

I dla kolegi wyżej też repik za dodatkową dawkę wiedzy

[Obrazek: 9458077ae9b9e.png]
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny.
(10-11-2017 22:13)Hoolig4n napisał(a):  

Przecież to poradnik pod tytułem "jak szybko rozwinąć konto na snapie", a nie "jak zarabiać na snapie" facepalm

Jednak jakby nie patrzeć znajduje się on w dziale Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet i nie ma w tym temacie nic na temat zarabiania na takowym koncie Smile
Odpowiedz