Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-10-2017 19:14)robert18324 napisał(a): mam tam konto od ok miesiąca i jak na razie miałem tylko 3 ankiety.
to i tak dobrze A ile masz za te ankiety? Ja miałam z ankiet 28 zł ale nie pamiętam za ile ankiet, ale wiem że tam ankiety na razie nie za długie i tak od 3 do 6 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-10-2017 20:26 przez 11natinka11.)
Mam takie pytanie odnośnie tych ankiet wielokrotnie administracja takich stron przypomina o podawaniu własnych poprawnych danych i chciałem zapytać jak to wygląda w praktyce ? Wszystkie dane zostawiacie poprawne ? Jeśli tak to nie męczą was potem telefonami lub kurierami do mieszkania z jakimś "podarkiem" ?
(20-10-2017 11:54)TakieŻycie napisał(a): Mam takie pytanie odnośnie tych ankiet wielokrotnie administracja takich stron przypomina o podawaniu własnych poprawnych danych i chciałem zapytać jak to wygląda w praktyce ? Wszystkie dane zostawiacie poprawne ? Jeśli tak to nie męczą was potem telefonami lub kurierami do mieszkania z jakimś "podarkiem" ?
z paneli raczej nie, ale jak ktoś zarabia na mypay i tam podaje dane to ma się potem telefony z ofertami.