Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: APPLike - 2 Poradniki na łatwe 2 zł co 5-10 MINUT! [12zł/H]
To zależy, ja się zarejestrowałem bez problemu, refy już mi zliczyło (2 na 2 na razie) i punkty z grania też ida tylko trzeba zawsze samouczki przejść. Amerykańska wersja tego jest fajniejsza bo pozwala na zarobienie nawet do 5$ za włącznie głupiego video ( przełączają się automatycznie) ale nasza to też zawsze coś.
Ja już otrzymałem swoją wypłatę (dla sprawdzenia wypłaciłem 2zł)
Po rejestracji z reflinku otrzymałem 4444pkt, dozbieranie do możliwości wypłaty 2zł to dosłownie 5-10 minut roboty. Wypłata zlecona około 23 (08.10.2017), pieniądze otrzymałem o 11:32 (09.10.2017). Apka jak najbardziej na +.
(08-10-2017 21:20)hubert2002 napisał(a): A można jakoś pobrać tą amerykańką w Polsce?
Istnieje pewien sposób, ale sam nie testowałem więc nie wiem czy jest skuteczny. Ponoć u części działa osób ale jak już to nie wiem jak z wypłatami (nie dotarłem do takich informacji). Obczaj to https://www.youtube.com/watch?time_conti...Mm4yE6cW6A