Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: IceCash.net - Serwis PPA dopasowany do Twoich potrzeb
Sprawdź:
(04-09-2017 19:19)IceMedia napisał(a):
(04-09-2017 19:12)danoneksss napisał(a): Umowa o dzieło jest możliwa?
Będzie taka możliwość lecz planowaliśmy wdrażać opcję umów dopiero od października. Jeżeli jesteś zainteresowany rozliczaniem się na podstawie umowy o dzieło to zapraszamy do kontaktu mailowego: [email protected]
Ok, nie pali się
Na razie jeszcze nic nie zarobiłem
(05-09-2017 06:44)Matixio napisał(a): Z jakich sieci korzystacie na tą chwilę ??
Aktualnie oferujemy ~4300 ofert z 3 wiodących sieci reklamowych(AdWorkMedia, AdGateMedia, MGCash). Dodatkowo pracujemy nad rozpoczęciem współpracy z sieciami, które oferują model rozliczeniowy PPI - zgodnie z sugestiami użytkowników
gateway na pewno działa ok?
Miałem poprzednio ten z cpagrip. Również wywoływany onClickiem, więc dużo się nie różnił. Mam biblioteki jquery. Kod podpięty na 100% poprawnie jednak gateway się nie wyświetla.
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
(07-09-2017 20:57)Gremquen napisał(a): gateway na pewno działa ok?
Miałem poprzednio ten z cpagrip. Również wywoływany onClickiem, więc dużo się nie różnił. Mam biblioteki jquery. Kod podpięty na 100% poprawnie jednak gateway się nie wyświetla.
Nanieśliśmy poprawki w kodzie. Gateway wyświetla już się prawidłowo.
W przypadku dalszych problemów prosimy o przesłanie adresu URL witryny, na której występuje problem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2017 21:07 przez IceMedia.)