Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-07-2017 20:59)danoneksss napisał(a): @[suseł]
Zarabianie na YT to nie tylko reklamy
Poza tym YT niekoniecznie musi poznać film
Uwierz mi że rozpoznaje, próbowałem pojawia się komunikat że na tym filmie nie można wyświetlać reklam, ponieważ taki film istnieje już w serwisie (gogiel jest cwany)
(13-07-2017 00:15)mysc napisał(a): Tak, jasna sprawa - można ustawić tytuły, opisy i tagi Program jest darmowy, łatwy do znalezienia - także śmiało możesz przetestować
Niestety nie ma aż tak dobrze i z tego co kojarzę darmowa wersja programu ogranicza prędkość uploadowania - pełnia możliwości jest dopiero po wykupieniu płatnej wersji ;/ Od razu powiem, że nie mam cracka
Tak teraz sprawdziłem, to roczne premium w free YouTube uploader kosztuje zaledwie 9$, tak więc jeśli działa ok, to koszty są groszowe .
Uwierz mi że rozpoznaje, próbowałem pojawia się komunikat że na tym filmie nie można wyświetlać reklam, ponieważ taki film istnieje już w serwisie (gogiel jest cwany)
Tutaj bardziej chodzi o ruch niż zarobek na samych filmach.