Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Koparka ETH, z czego złożyć, jak ustawić?

Autor Wiadomość
RE: Koparka ETH, z czego złożyć, jak ustawić?
Sprawdź:
(03-07-2017 18:59)krauze5 napisał(a):  Jest różnica kilku MH/s (ok. 3 na karcie) wiec wiadomo, że lepiej kupic 8GB jednakze, kwestia dostepnosci rynku Smile bo czasami za wersja 8GB mozesz z msc poczekac.

Kilka MH/s mniej, ale jest dostępna od ręki i tańsza od wersji 8GB o kilkaset złotych.
W sumie, to mógłbym zacząć zabawę z kopaniem, gdyby nie to, że brakuje mi riserów, które zamówiłem już 4 dni temu tak na prawdę, a jeszcze nie doszły, a ponoć idą z magazynu w Niemczech, a jako, że mieszkam w Niemczech i wiem jak długo idzie list polecony, stwierdzam, że bardzo się wleką...
To bierz 470. Calkiem spoko idzie na tym pokopac, przy zmianie biosu i UV jestes wstanie w miare zarobić.
Koparka ETH, z czego złożyć, jak ustawić?
Od kilku miesięcy działam na 470 i jestem z nich zadowolony . Nie licząc jednej spalonej sztuki ale dzisiaj otrzymałem informacje ze otrzymam za nią zwrot gotówki od producenta. Niestety nie pokryje sie z tym za ile byl kupiony od pośrednika ale zawsze coś Big Grin

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zainteresuj się Nvidia GP106. Z tego co wiem, to ta karta jest dedykowana do kopania krypto. Około $300
Oczywiscie na GeForce uzyskasz mniej MH/s w porównaniu do Radeona Wink i możesz mieć problem w póżniejszym czasie w odsprzedaży wersji typowo miningowej.
Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy w składaniu to pisz śmiało Smile

Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka
Panowie opłaca się kopać na lapku ETH czy nie bardzo ?

KitekW, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2017.
Zależy co to za lapek Tongue I co ma w sobie, ale jeśli nie jest to sprzęt za 3k+ to raczej możesz odpuścić śmiało.

Olafejs, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Procek : Intel Core i7-3610QM CPU @ 2.3GHZ
Pamięć : 6 GB RAM
Karta dedykowana : GeForce GT 630 M + Intel HD Graphics 4000

Sprzęt za 3k+ ale to sprzed 5/6 lat Big Grin

Nie no wiem , że to sensu nie ma , ale tak z ciekawości chciałem sprawdzić ile miałbym MH/s , macie jakiś sposób szybki ?

KitekW, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2017.
A ktoś z was kopie na NVIDIA GeForce?
Odpowiedz