(30-06-2017 20:06)dawids7627 napisał(a): A trening jaki robisz ? Siłowy? Ja się teraz biorę za fbw po roku przerwy od siłowni 
Trening siłowy pod bazę do SW , głównie podciągnięcia , dipy , pompki ,żeby wzmocnić korpus bo bez tego ani rusz

. Poza tym przez około pół roku ćwiczyłem właśnie kalistenike FBW .
(30-06-2017 20:34)danoneksss napisał(a): Na Twoim miejscu trochę bym się wstrzymał z wpłacaniem hajsu na iqoption - na 99,9% go stracisz 
Goście siedzą setki godzin i nie potrafią robić z tego siana, więc nie myśl, że wpłacisz $ i po godzinie zrobisz 1000%.
Pograj sobie spokojne na demo, ogarnij jakieś strategie i wtedy jak przez dłuższy czas będziesz na + możesz zrobić jakiś mały depozyt i ostrożnie inwestować.
Bo wiesz gra za prawdziwy hajs, to całkiem inne emocje niż demo 
Hmmm w sumie mam 14 lat i nie mam zbyt dużo wydatków na głowie

Więc raczej poczekam z tymi opcjami binarnymi bo szkoda tracić pieniądze jak kiedyś może będą mi potrzebne
(30-06-2017 20:49)patrolpxd napisał(a): A tak btw to na IQ żeby założyć konto nie musisz mieć 18 skończonych? Bo coś mi się obiło że albo przy wpłacie albo przy wypłacie mogą weryfikować ale nie jestem pewien ;p
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Na większości stronach zarobkowych trzeba mieć 18 lat

ALe skoro mówisz ,że może być weryfikacja to lepiej nie ryzykować pieniędzy i pomyśleć nad czymś innym.