Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Oj, już nawet nie pamiętam. Wiem, że co chwilę wymyślali coś nowego, mimo, że starałem się robić wg wytycznych i wg mnie wszystko było ok. Poza tym strasznie długo to sprawdzali, nawet do kilku dni.
(03-06-2017 18:13)marek_____ napisał(a): Oj, już nawet nie pamiętam. Wiem, że co chwilę wymyślali coś nowego, mimo, że starałem się robić wg wytycznych i wg mnie wszystko było ok. Poza tym strasznie długo to sprawdzali, nawet do kilku dni.
Najczęstsze powody odrzucenia to:
- Ramka na obrazku,
- Znaki wodne/towarowe itp. na obrazku,
- Złej jakości grafika,
- Badziewiany opis,
- Link prowadzący do strony głównej.
Z powyższych powodów mi odrzucali. Ale gdy trzymałem się zasad to akceptowali bez problemu, i fakt długo to trwa.
Jak kupujesz reklamę, to nawet w weekend Ci z moderują ;-)
Ten pierwszy screen to jest z ruchu kupowanego, czy z tego pochodzącego z wymiany? Jak z kupowanego, to jaki typ kampanii? Wychodzisz na plus w sensie wydatki/zarobki?
(04-06-2017 19:43)marek_____ napisał(a): Ten pierwszy screen to jest z ruchu kupowanego, czy z tego pochodzącego z wymiany? Jak z kupowanego, to jaki typ kampanii? Wychodzisz na plus w sensie wydatki/zarobki?
Ruch kupowany, rano byłem na plusie, teraz jestem na minusie. Z tego taki wniosek, że muszę kampanie ograniczyć godzinowo :-)
Tą stronę jeszcze nie mam podpiętą pod wymianę, jak zakończę testy z reklamodawcami, to w tedy wrzucę kilka reklam. Teraz mam za dużo popków wrzuconych, a za to też odrzucają.
O rodzaju kampanii masz w pierwszym poście.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2017 20:06 przez precell.)