Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Też jestem fanem e36, kumpel mnie ostro zaraził swoim bolidem
Ogólnie bardzo dobrze wyglądająca linia ale tylko w coupe, wszystko co związane związane ze stance, gwintem, gt class 2 oraz felgami breyton oz musze miec
Co do tematu, opłaca się jeszcze inwestować w TAT? Bo mam trochę odłożoną gotówkę, ale jestem nieco zrażony revszerami janusa mxrevshare oraz my24hoursincome . Kiedy programik powstał ?
E36 jest kozak jeszcze ładnie zrobiona to już w ogóle cacy
Uważam, że opłaca się zainwestować w TAT, sprawdź ten temat : Theadsteam
Obecnie wrzuciłem tam 50$, naliczenia są spoko, klikam sobie w cashlinki jak się pojawią, aczkolwiek uważam, że fajnie byłoby więcej wrzucić. Wielu użytkowników forum, którzy mają większą wiedzę ode mnie polecają program i cieszą się z zarobków.
Wczorajszy dzień nie był zbyt pracowity przez obowiązki domowe
Udało się postawić 2 blogi dodatkowe pod PPI, wrzucone tam po 15 postów. Poszukam jakiejś ciekawej oferty SEO dla mojego bloga. Dobrym pomysłem będzie w przyszłości podszkolić się w SEO, aczkolwiek na razie nie będzie na to czasu. Jutro mam nadzieje, że będzie ciekawsza aktualizacja 2
Dzisiaj jestem bogatszy o 0.20$ za PPI
Tym akcentem zakończę dzisiejszy post i siadam sobie do pracy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2017 00:35 przez NeedDolar.)
Tylko i wyłącznie własna domena i hosting Dzisiaj w nocy siedziałem i czytałem Twój poradnik na temat opcji binarnych, będę próbował na demo grać, zobaczę czy to w jakiś stopniu dla mnie
To to jo xd Wszystkich nie, ale wiele z nich uda się spokojnie i tak siedzę w domu, szukam złotego środka dla siebie, więc warto próbować różnych rzeczy może któraś będzie dla mnie
Ciekawy dziennik, będę obserwował.
Gdzie wykupiłeś pakiet seo (backlinki)?
Też posiadam stronę, lecz nie z grami a hackami, ale wypozycjonować jej nie umiem bo dla mnie seo to czarna magia